PEVAČ PRIŽELJKUJE I ŽENSKO DETE: Ivana Pavković i Petar Mitić iskreno o odgajanju blizanaca

Na snimanju jednog novogodišnjeg programa estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić pričali su o porodici i kako se snalaze sa dolaskom blizanaca. Kako su rekli ova godina protekla je u porodičnom raspoloženju i obavezama.

- Ne menjam pelene, ali radim svašta nešto drugo. Kupam, nekad presvučem, dežuram noću, to je malo teži posao od običnog menjanja pelena. Žene spasavam noću, ja sam dežuran, a one su prva smena - kazao je Mitić.

Ivanin i Petrov prvi sin Vujadin je kopija svog oca, a pevačica kaže da su blizanci Vojin i Vuk "povukli" na njenu porodicu.

- Svi kažu da blizanci liče na mene, na moju porodicu - rekla je pevačica.

Iako je postojala bojazan da će biti ljubomoran na mlađu braću, Ivana i Petar ističu da je odlično prihvatio novo društvo.

- Kao i svaki roditelj, mi smo u fazonu da li će biti ljubomoran, međutim, nije nije što je naš, ali odlično je prihvatio braću.

Na pitanje da li su spremni za jednu devojčicu posle tri sina, Mitić je rekao da priželjkuje ćerku, dok Ivana ipak nije bila za tu ideju.

- Moj otac je celog života pričao kako je voleo da ima žensko dete i ja ga sada razumem. Muškarci su vezaniji za majke. Što se tiče ćerkice, videćemo - pričao je Petar, dok je Ivana negodovala priču o proširenju porodice.

Izvor: Informer
Foto: ivanapavkovic/Instagram

Pogledajte još