Izabrani najuticajniji na Instagramu: Održane četvrte U&Z Influencer nagrade

Najiščekivaniji i najkomentarisaniji izbor - U&Z Influencer Awards powered by Mentos, u organizaciji kompanije Color Media Plus, koja izdaje najtiražniji i najuticajniji ženski časopis u regionu Ubavina i Zdravje - održan je u glavnom gradu Makedonije po četvrti put.

I ove godine, kao i prošle, paralelno su obavljena dva izbora – NEW STAR i STAR 2022, a pobednike u devet kategorija birali su urednici najuticajnijeg časopisa, marketinške agencije i pokrovitelji izbora.

Dodela statueta i vrednih poklona upriličena je na gala-zabavi u Ederra Rooftop-u, gde je bilo preko 400 zvanica, poznatih ličnosti, influensera, predstavnika biznis-sveta i medija.

Pored Mentosa, koji je glavni sponzor takmičenja, ostali podržavaoci ovogodišnjih Influencer nagrada su: AURA, Essence, Herbalife Nutrition, A1 Makedonija, Violeta, FINO, Jagermeister, Sax, Pivara Skopje, Jaffa, Lajthiza.

DJ Galoski se pobrinuo da atmosfera dostigne tačku ključanja... U nastavku pogledajte kakva je atmosfera bila u Ederra Rooftop-u.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još