NE POMIŠLJA NA PREDAJU: Porodični prijatelj Mihajlovića saopštio u kakvom je stanju Siniša

Siniša Mihajlović se nalazi u bolnici, gde vodi borbu za život, nakon što mu se leukemija ponovo vratila.

Srpski fudbalski trener ne pomišlja na predaju. Bez obzira na svu delikatnost situacije, ubeđen je da će iz cele situacije izaći kao pobednik, okružen ljubavlju i pažnjom svoje porodice i prijatelja.

- Koliko sam upoznat, zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića je stabilizovano. U bolnici je pod budnim okom lekara. Ne može bolju negu da dobije. Porodica je uz njega i to mu mnogo znači - otkrio je jedan od njegovih bliskih prijatelja i dodao:

- Sada mu je dosta bolje, u odnosu na nekoliko prethodnih dana. Leukemija je zloćudna bolest, koja se nažalost vraća kad čovek pomisli da ju je pobedio.

Porodica Siniše Mihajlovića, supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija, sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas ne oglašavaju se u javnosti. To je sasvim razumljivo s obzirom na celu situaciju. Traže podršku javnosti i mole za poštovanje njihove intime. Svu svoju pozitivnu energiju usmerili su na Sinišu kako bi se što pre izlečio i oporavio.

Siniša Mihajlović nije se pojavljivao u javnosti od 7. septembra, kada je "Bolonja" raskinula saradnju sa njim. I tokom leta bio je pod nadzorom lekara. Pre desetak dana iznenadio je sve u Italiji kada se u Rimu pojavio na promociji knjige svog nekadašnjeg trenera Zdenjeka Zemana. Tada je i održao kratak govor, posle čega je dobio dug i gromoglasan aplauz.

Izvor: Kurir sport
Foto: sinisamihajlovic_/Instagram

Pogledajte još