BUDITE KREATIVNI: Šest idealnih poza u seksu za partnere različitih visina

Bez obzira na to ko je viši, razlike u visini su normalne i obično ne predstavljaju nikakav problem u vezi, osim ako razlika između visokog i niskog nivoa utiče na vaš seksualni život. Ako vaša razlika u visini čini seks težim, neugodnim ili vas samo u potpunosti isključuje jer ne znate kako da postavite svoja tela, ovi položaji seksa za razlike u visini mogu pomoći. Pročitajte nekoliko pozicija koje možete isprobati sa svojim mnogo višim ili nižim partnerom.

Labud

Lezite na bokove jedno prema drugom, a zatim neka partner koji prima savija leđa radi divno ciljanog prodora do vaših unutrašnjih vrućih tačaka. Ova pozicija je odlična za vibrirajući prsten za penis i to zaista može dovesti seks na viši nivo, jer vibracija stimuliše oba partnera.

Plank

Plank daje osećaj prijatnog i zaštitničkog položaja, ili pomalo pokornog. Odaberite sami na koji aspekt želite da se fokusirate. Ovo je zaista odlična pozicija ako je vaš partner viši od vas i ima veći penis. Pritisak iz butina je zaista prijatan dok ograničava dubinu prodiranja.

Kaubojka

Kaubojka je fantastičan položaj za različite visine. Može imati znatno više stimulacije klitorisa, a pošto je većini žena potrebna stimulacija klitorisa da bi postigla orgazam, ovaj položaj može doneti ogromno zadovoljstvo. Ako ne dobijete sav potreban stimulans klitorisa, neka vi ili vaš partner protrljate vulvu ili unesete igračku da obavite posao.

Beležnica

Ako ste vi i vaš partner veoma različite visine, većina stojećih pozicija je prilično van opticaja jer - fizika… osim jednog. Ako je vaš partner viši, neka vam podigne kukove, pritiskajući vas strastveno uza zid. Možda neće trajati neverovatno dugo – ljudi postaju teški – ali za kratak sjajan trenutak, to je blaženstvo. I, ako se to ne dešava, samo napred i koristite seksualnu ljuljašku ili barsku stolicu da sednete.

Kolica

Dozvolite svom partneru da vas podigne tamo gde treba da budete. Oni stoje uz ivicu kreveta i drže se za tvoje noge, kao stvarno seksi trka u kolicima. Možete se osloniti na laktove ili samo ležati licem nadole, u zavisnosti od vaših veština.

Upucajte mesec

Još jedna odlična ako ste viši partner: Lezite sa kukovima na ivicu kreveta i široko raširite te svoje dugačke noge, premotavajući ih preko ramena vašeg partnera. Koristite čvrste jastuke ako vam treba malo visine. Hvataju se za zadnjicu i ulaze stojeći, dajući vam oboje predivan novi ugao za istraživanje.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još