NAPORNI I TVRDOGLAVI: Tri znaka Zodijaka nisu sposobna da funkcionišu u ljubavnoj vezi

Pojedini horoskopski znaci zahvaljujući svojim osobinama, navikama kao i pogledima na ljubav veoma su teški i naporni kao partneri. Njihovo ponašanje može da "ubije" i najveću ljubav.

Ovan

Ovan iako zna da voli strasno i jako, njegov temperament je nešto što će uništiti vezu. On voli da bude glavni, da vodi vezu. Ne oseća potrebe partnera što je jedan od glavnih razloga zašto njegove veze pucaju. Daje puno, ali traži duplo više da mu se vrati. Ne voli da mu se prigovara i uvek je on u pravu.

Devica

Devica je sitničava i prava škrtica. NJ+jene navike urnišu partnera. Sitnice koja ona primećuje pomeraju mozak. To je osoba satkana od navika što i nije problem, ali postaje kada svoje navike želi da prenese partneru. Ume da zaradi novac i to veliki, ali je teška na trošenju. I za to postoji procedura kao i za sve ostale stvari.

Ribe

Ribe su dezorijentisani partneri. One su stalno u svojim dubinama, mislima... Strašno su inertne i dok se pokrenu, partner pogubi sve živce. Ali jedna od njihovih najgorih osobina je neverstvo! One su u stanju da odglume celu vezu ili brak! Nikada ne znate šta im je u glavi, a prevaru sprovode sa takvom lakoćom da dok se partner osvesti, već je odavno sve gotovo.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još