NISMO IMALI VREMENA ZA NAS: Andrijana Dabetić Anči otkrila nepoznate detalje ljubavne veze sa Sinišom Mihajlovićem

Vest o smrti proslavljenog fudbalera Siniše Mihajlovića pogodila je čitav svet. Mihajlović je preminuo posle duge i teške bolesti u 54. godini života.

Veliki gubitak pogodio je mnoge ljubitelje fudbalera, posebno one koji su ga poznavali kako poslovno, tako i privatno.

Pevačica Andrijana Dabetić Anči bila je u emotivnoj vezi sa Mihajlovićem u toku 1994. godine.

Anči nikad nije krila da je Siniša bio njena velika ljubav, a povodom ovog gubitka pevačica se oglasila i za "Grand" otkrila da ju je ova vest jako potresla.

- Zaista me je pogodila ova vest. Žao mi je prvenstveno njegove porodice koja je ostala bez sina, brata, oca i supruga, a zatim i svih nas koji smo ga poznavali i uverili se kakva je legenda i čovek bio - rekla je Anči i dodala da će ga se sećati kao čoveka vesele naravi:

- Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život.

Pevačica je otkrila i detalje veze sa Sinišom.

- Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu Mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana - šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom. Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Isto tako, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva, tri puta na nekim dešavanjima - ispričala je Andrijana i zaključila:

- Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji!

Izvor: Nova.rs/Grand online
Foto: andrijanadabetic_official/Instagram

Pogledajte još