Foam Fest: Stereo Palma i Igor Garnier u penušavom karavanu!

Pored planetarno popularnih Mađara, prisutne će zabavljati i di-džej Neš Martin iz Švajcarske, Kristijan Pati iz Italije, kao i mnoštvo domaćih di džejeva. Organizatori su za sve prisutne priredili nezaboravnu zabavu u hektolitrima pene, koja će biti uvod u ono što nas očekuje 3. septembra u Areni na trećem po redu „Amstel Belgrade Foam festu“. Istog dana održaće se promo žurka u Trsteniku na bazenima.

(old_image)

Sutradan, 13. avgusta biće održane i promo žurke u Kikindi u klubu „Paun“, Pirotu na gradskim bazenima a veliki spektakl i najveća žurka održaće se na sportskim terenima na Bregu u Rumi, gde će između ostalih nastupiti mlada domaća di džej zvezda Igor Garnier čiji se remiksi trenutno rado slušaju širom planete. Pored Garniea, publiku će zabavljati i dobro poznati beogradski di džej duo Mirko i Mix, zatim elektro sastav Osaka Vajb, di džej Bel Fabio i kragujevački di džej duo Lazzaro i Jevrem.

Sve žurke obeležiće, na našim prostorima, do sada neviđeni audio, video i ljudski performansi kao i nekoliko hiljada litara pene koja će prenositi pozitivne vibracije i hladiti uzavrelu atmosferu.

Amstel foam fest karavan se održava u svim većim gradovima širom Ex Jugoslavije a
na slikama možete videti atmosferu sa prethonih žurki sa Plitvica, Negotina, Užica.

Više informacija na: www.belgradefoamfest.com

Pogledajte još