BIVŠA ZADRUGARKA ČEKA BEBU: Trudna Tara Simov?!

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" Tara Simov objavila je video snimak u kom je zapitala svoje pratioce da li misle da je trudna ili se samo najela, zbog čega su mnogi mislili da joj je stomak uvećan od hrane. Međutim, kako otkriva izvor za "Informer", ali i komentari u okviru Tarinog snimka na Tik Toku, novopečena voditeljka je zaista trudna.

Kako piše ovaj dnevni list Simova je u drugom stanju i čeka bebu sa svojim dečkom Danilom.

- Tara je zaista trudna, samo je htela malo da zagolica svoje pratioce, ali zaista čeka bebu. Tek je na početku trudnoće i ne želi da priča o tome, ali je presrećna kao i Danilo. Oni uživaju u ljubavi, a venčaće se za manje od mesec dana - otkrio je izvor.

Inače, komentare o njenoj trudnoći ostavljali su i članovi njene porodice koji su joj čestitali na prinovi koju očekuje.

Tara i Danilo uživaju u ljubavi, a ona je nedavno svojim pratiocima priznala da ne može u tri reči da opiše svoju sreću.

- Ne mogu u tri, ali mogu vam reći da sam najsrećnija devojka na svetu! - odgovorila je Simova i uz to sa fanovima podelila njihove zajedničke fotografije.

Izvor: Informer.rs
Foto: tarasimov/Instagram

Pogledajte još