Novopazarci se spremaju za debi u Super ligi

"Dobro smo se pripremili, a očekujem da iz kola u kolo, kada se potpuno osvežimo, budemo sve bolji. Novi Pazar je u euforiji, koju razumem i prihvatam, ali to ne sme negativno da se odrazi na ekipu, pošto kao novajlija u ligi gostujemo velikom timu i prvaku države", rekao je Ivanović novinarima u Novom Pazaru.

Trener novog superligaša rekao je da je zadovoljan pripremama, kvalitetom treninga i discipline igrača. On je rekao da je bitno da njegova ekipa u subotu odigra hrabro i ne podlegne ambijentu na
stadionu.

"Bitno je da se ne uplašimo veličine protivnika, stadiona i gledalaca, da igramo bez kukavičluka, a rezultat me ne opterećuje, Ako budemo imali takav pristup, možemo lakše do pozitivnog skora", kazao je Ivanović.

Iskusni trener je naglasio da se njegove ambicije u prvenstvu razlikuju od očekivanja nekih ljudi iz kluba i dela fudbalske javnosti, koji najavljuju borbu za visok plasman i izlazak na evropsku scenu.

"Ova godina treba da protekne mirno, što bi značilo da ne treba da dođemo u situaciju da se borimo za opstanak, a ja sam ubeđen da se to neće dogoditi. Očekujem da budemo plasirani između šestog i desetog mesta, a ako nam se ukaže šansa za nešto više pokušaćemo da je iskoristimo"
, ocenio je Ivanović.

Kapiten ekipe i povratnik iz Jagodine Irfan Vusljanin rekao je da će biti potrebno da njegov tim pruži više od trenutnog maksimuma da bi ostvario pozitivan rezultat protiv crno-belih.

"Iako smo odlično trenirali i odigrali nekoliko jakih pripemnih utakmica, ovo je meč koji od nas zahteva da pružimo 120 odsto mogućnosti. Igrao sam mnogo puta protiv Partizana, ali je lepši osećaj kada protiv takvog protivnika nastupaš u dresu matičnog kluba", kazao je Vusljanin.

Utakmica Partizan - Novi Pazar u prvom kolu Super lige igra se u subotu u Beogradu od 20.00.

NOVI PAZAR, (Beta)

Pogledajte još