BIĆE ČUDNO, ALI ĆU IZDRŽATI: Sloba Radanović želi da prisustvuje porođaju supruge Jelene

Popularni pevač Sloba Radanović uskoro će postati otac. Njegova supruga Jelena je u blagoslovenom stanju i trebalo bi da se porodi početkom februara naredne godine.

Bivši zadrugar otkrio je da sigurno neće biti strog tata i da ne želi da gubi vreme na ljutnju.

- Mislim da ću biti popustljiv, uvek kad pobesnim, to me drži minut, dva, ne mogu da budem besan na osobu koju volim i koja mi znači. Ne želim da gubim vreme ljuteći se i držeći u neizvesnosti kad ćete se pomiriti, ako znaš već da ćete se pomiriti, što gubiti vreme - naveo je pevač.

Folker je otrkio i da bi mogao da prisustvuje porođaju, ali da to još uvek nije dogovorio sa suprugom.

- Pričali smo na tu temu, mislim da bih ja mogao da prisustvujem, možda bi bilo čudno iskustvo za mene, ali mislim da bih izdržao. Dogovorićemo se još - rekao je Sloba, a potom dodao da Jelena nije zahtevna trudnica:

- Ne, ona je vrlo zahvalna, kao da nije trudna, trudimo se da joj ispunimo te zahteve koje ima, ali nije uopšte zahtevna. Juče su joj se jele gumene bombone.

Radanović je istakao da je zadovoljan svojim vaspitanjem i da smatra da su njegovi roditelji uradili dobru stvar.

- Ja sam odmalena znao šta se sme, šta se ne sme, bio sam vaspitan, mnogo sam zahvalan roditelja kako su me vaspitali i odgojili. Imao sam dosta ljubavi roditeljske, razmazili su me ali ne na pogrešan način, oni su mene dobili kasno, trudili su se da ne osetim kad se nema, kad su neke nedaće, nesuglasice. Ne mogu da sam razmažen na neki negativan način, neko zakeralo, odlično sam znao šta treba, šta ne sme, da se javim komšiji, a da se ne javljam nepoznatom - rekao je Sloba.

Izvor: Pink.rs
Foto: jeja.radanovic/Instagram

Pogledajte još