SVE O ČEMU SAM MAŠTALA JE U MOM ZAGRLJAJU: Jelena Kostov predstavila javnosti ćerkicu Milu (FOTO)

Poznata pevačica Jelena Kostov 30. avgusta ove godine na svet je donela svoje drugo dete.

Atraktivna folkerka, koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", sa suprugom Miljanom Vukovićem dobila je ćerkicu Milu, a proširenju porodice najviše se obradovao njihov petogodišnji sin Milija, koji je tokom Jelenine trudnoće priželjkivao da dobije sestru.

Otkako je u Mila stigla u dom skladne porodice pevačica se u potpunosti posvetila njenom odrastanju i za sada se neće vraćati koncertima i nastupima pred publikom.

Tridsesetdevetogodišnja brineta do sada je na društvenoj mreži Instagram retko objavljivala fotografije i video-snimke svoje mezimice, a sada je u susret novogodišnjim praznicima odlučila da napravi presedan i fanovima pokaže lice svoje naslednice.

- Sve o čemu sam maštala je tu, u mom zagrljaju - napisala je pevačica pokraj fotografije na kojoj pozira u društvu svoje dece.

Nakon Jelenine objave usledli su komentari njenih pratilaca, kolega i prijatelja koji su joj poručili da u svom naručju drži pravo bogatstvo, te da njen osmeh otkriva koliko je srećna.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: kostovjelena/Instagram

Pogledajte još