VESELI, SVADLJIVI, EMOTIVNI: Kakvi su znakovi Zodijaka kad popiju?

U nastavku teksta saznajte kako se svaki horoskopski znak ponaša kada pretera u konzumiranju alkohola...

Ovan

"Idemo odmah u teretanu!", to je nešto što bi pijani Ovan mogao iznenada poželeti da učini - čak i ako pijan leži na krevetu. Kad se napiju, pripadnici ovog znaka vole dobro takmičenje, na primer u sklekovima ili obaranju ruku kako bi se pohvalili svojom snagom, iako možda i nisu tako snažni. Na kraju ih alkohol u krvi sustigne, pa postanu osetljivi, glava ih boli, a osećaju i bolove u mišićima.

Bik

Počinje s jednim pićem, zatim drugim, onda ste kao društvo naručili još jednu turu, pa još jednu. Odjednom su svi vidno pijani i ponašaju se svakako samo ne normalno, ali Bik je opušten i deluje sabrano. Pripadnici ovog znaka imaju puno dostojanstva, to je zbog uticaja Venere, pa ih je teško nagovoriti da izgledaju budalasto, čak i kada su "mrtvi pijani". Pre će zaspati nego raditi gluposti.

Blizanci

Pijani Blizanci imaju potrebu da šire kojekakve informacije, a posebno tračeve, u čemu su inače suzdržani. Ispijanje alkohola je za pripadnike ovog znaka društveni sport, povezivanje kroz komunikaciju i zajedničke interese. Mogli bi drugi dan da požale zbog "dugog jezika", ali šarmom brzo sve vraćaju u normalu.

Rak

Pripadnici ovog znaka odbacuju ljusku u kojoj se inače skrivaju pa iz njih navire nalet emocija. Nije važno o kakvoj se emociji radi, suze mogu da liju iz njihovih očiju kao morska voda. Čak i ako su srećni ili preterano budalasti, Rakovi su spremni da kukaju. U takvim trenucima ljudima dođe da se pretvaraju da ih ne poznaju.

Lav

Svetla, kamera, pijani Lav na vidiku, tako otprilike izgleda scenario kad se pripadnici ovog znaka "naliju". U stanju su od poda kupatila da naprave scenu i da budu u centru pažnje. Bilo da pokušavaju da pevaju, održe pijane zdravice, da se suoče sa ljudima koji su im naneli nepravdu, svejedno je. Spremni su da učine taj trenutak vredan objave na Instagramu. Kad su pijani, Lavovi znaju da budu vrlo zabavni.

Devica

Dobro je što Device po prirodi nisu zle, jer znaju svačije slabosti. Pripadnike ovog znaka nećete često videti "mrtve pijane", ali kad su u pripitom stanju krenu s dobronamernim kritikama i savetima jer duboko u sebi znaju da su dovedene na ovu planetu da poslože stvari prema svojim visokim standardima. Znači, pod uticajem alkohola pripadnici ovog znaka postaju još iskreniji nego inače.

Vaga

"Volim te!", to je nešto što će pijane Vage ponavljati dok ne padnu u nesvest. Pripadnici ovog znaka su posvećeni ljubavi u svim njenim oblicima tako da čak i jedna čaša vina može da uzdigne novog poznanika do statusa najboljeg prijatelja. Vage vole kad se svi osećaju dobrodošlo i napraviće da sve bude tako. Očekujte mnoštvo nazdravljanja i govora, a svaki govor, naravno, završi iznova napunjenom čašicom.

Škorpija

Pijana Škorpija bi mogla komotno da se takmiči za najseksepilniji pogled večeri. Pripadnici ovog znaka su vrlo seksualni i strastveni, a kad preteraju sa alkoholom, to postaje još primetnije. Ukoliko su zaljubljeni u nekoga, popustiće im sve kočnice i koketiranje će postati vrlo očito. Škorpije su gladne ljubavi i pažnje ali to skrivaju, međutim, kad su pod uticajem alkohola taj zid se sruši i iz njih izvire lavina emocija.

Strelac

Strelčevi su glasni i veseli ljudi koji vole da se zabavljaju, a kad im alkohol uđe u krv, sve to postaje još izraženije. Tad su u stanju sve i svakoga da zovu na plesni podijum gde se razbacaju neopterećeni kako to izgleda. Njima nije problem da izgledaju šašavo, vrlo su opušteni zbog čega uglavnom plešu dosta dobro, posebno kad su pijani.

Jarac

Pripadnici ovog znaka vole da se zabave, ali i pod uticajem alkohola ostaju staloženi i profesionalni jer duboko u podsvesti znaju da moraju da budu u mogućnosti pravilno da reaguju ako dođe do neke nepredviđene situacije. Jarčevi ne vole osećaj gubitka kontrole, pa ih zato nećete često videti totalno pijane, zbog toga su idealno društvo kad na kraju neko mora da vozi društvo kući.

Vodolija

Kad se jedna Vodolija napije, ona silno želi da je svi slušaju. Deli savete i pokušava svima da pomogne, čak je sklona da se raspravlja o klimatskim promenama i mogućim rešenjima, o nekim vrstama koje izumiru, ljudima koji teško žive... Pripadnici ovog znaka veruju da su samo oni u pravu, a kad im alkohol procirkuliše žilama, tad to još jače dolazi do izražaja i sve je dobro dok se slažete sa njima.

Ribe

Ribe ne vole previše da dolaze do izražaja na zabavi, pa se radije zavuku u neki ćošak i pijuckaju. Ili nađu nekoga sličnog sebi pa razgovaraju o nešto ozbiljnijim, pomalo produhovljenim temama. Vole uz piće da grickaju nešto fino, pa se ne napiju tako lako kao drugi. Pod uticajem alkohola se opuste, a njihov nivo empatije i intuicije još više dolazi do izražaja.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još