ČAROBNA MOJA, BUDI UVEK SREĆNA: Dušica Jakovljević uputila emotivnu rođendansku čestitku ćerki Anđeli

U porodičnom domu voditeljke televizije "Pink" Dušice Jakovljević danas je posebno veselo.

Naime, njena ćerka Anđela, koju je rodila tokom braka sa televiuzijskim producentom Aleksandrom Miljušem, proslavlja svoj 16. rođendan.

Domaćica emisija koje prate rijaliti program "Zadruga" svojoj naslednici uputila je emotivnu čestitku putem društvene mreže Instagram.

- Hej, mala... Neću da patetišem i da ti pričam ono što majke obično kažu "nismo se dogovorile da tako brzo porasteš"... Koliko si mi muke zadavala jer zbog tebe nisam noćima spavala kad si bila beba, toliko sam najsrećnija na svetu jer sad mirno spavam, znajući da sam uradila dobar posao. Hvala ti što me činiš boljom, što se razumemo pogledom i što me kapiraš čak i kad samu sebe ne mogu da shvatim. Hvala ti što si moja najbolja drugarica i što uvek imaš razumevanja i strpljenja. I znam da bi ove reči retko koja majka izgovorila, znam da ovakve rečenice pišu deca roditeljima, a ne obrnuto. A ustvari je tako. Ti si moj veliki čovek! I znala sam da će tako biti još onomad kad su mi te doneli u porodilištu, a ti mi namignula. Tada sam znala da je na svet došlo moje prvo čudo! Čarobna moja, budi uvek srećna, a ja ću uvek biti tvoje rame, majka i prijatelj - i društvo za svađu i smeh - napisala je ponosna majka.

Podsetimo, pored Anđele, plavokosa dama ima i sina Ognjena.

Foto: dusicajakovljevic/Instagram
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još