BIO SAM KOLATERALNA ŠTETA DRAGOJEVIĆA: Filip Car progovorio o ljubavnoj vezi sa Dalilom (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan video-snimak razgovora Filipa Cara i Miljana Vračevića o Dalili Dragojević, koji su uvereni da bi ona Dejana Dragojevića svakako ostavila i da nije bilo Cara.

- Glupo je malo, nije mi ostala u bajnom sećanju i veza je bila katastrofalna. Kad se vratim hronološki, malo mi je apsurdno šta se desilo, neobično mi je da sam ušao u vezu sa njom i da je toliko trajalo. Ove sezone je slična situacija prošlogodišnjoj, Filip, Aleksandra, Dejan, Dalila... - rekao je Filip.

- Je l' si siguran da ona nije ušla u vezu sa tobom da bi ušla sa bilo kim? - pitao je Milan Milošević.

- Ona je krenula u svojoj glavi dalje, možda da je bio drugi Filip na istom mestu, u isto vreme. Aleksandri možda jesam bio kapisla, ali nisam bio od presudne važnosti. Gasilo se jer je mesecima bila odvojena od svog partnera. Ti kad si u braku, ti si u iskušenju svakog dana. Ja mislim da dođe do prezasićenja, primetiš drugu osobu. Kad primetiš kako neko izgleda, kako se ponaša i čim počenete da flertujete znači da se gasi to nešto što imaš - nastavio je on.

- Da li hoćeš da kažeš da si bio kolateralna šteta Dejana i Dalile DRagojević? - pitao je voditelj.

- Pa, da li Anđelo, Stefan, neki drugi, treći, čim žena dobije osećaj da gleda dalje... Oni nisu izlazili, živeli u Beogradu, kretali se u društvu, bila je malo učaurena. Pričali smo Aleksandra i ja više puta o njima, neću sa Milicom. Ja ću da vidim da ti ne ponavljam - govorio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još