BRZO PREBOLEO ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Dejan Dragojević u ljubavnoj vezi sa voditeljkom Tamarom Galijano (FOTO)

Dejan Dragojević definitivno je preboleo Aleksandru Nikolić i već nekoliko dana uživa u ljubavi s voditeljkom Tamarom Galijano.

Kako piše "Kurir", varnice između njih su sevnule na prvi pogled posle slučajnog susreta na jednom događaju, a koliko je odlepio za njom, svedoči i to što je njihove intimne trenutke maženja podelio i na svom Instagramu, zbog čega su mnogi pomislili da je u pitanju Dalila Dragojević. Ipak, ruka na snimku je Tamarina!

Atraktivna voditeljkom najpre nije želela da komentariše svoj ljubavni život, ali je ipak potvrdila vezu sa pobednikom "Zadruge 5".

- Zaista ne bih komentarisala ništa na tu temu... Dejan mi je super frajer i mislim da je dobar dečko, rado bih izašla na dejt s njim, što da ne? - rekla je najpre Tamara, a potom rešila sve da prizna:

- Ne znam stvarno kako ste to uspeli da saznate, ali imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lepe priče. Varnice su sevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspeo je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smejali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke - Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Videćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan - zauzet dečko - rekla je Tamara.

Inače, pre nekoliko dana se na Tiktoku pojavio viralni video, na kom se pobednik "Zadruge 5" okreće za misterioznom atraktivnom devojkom.

- Opa, Boro! Bogami, tako da... Stvarno, vitka noga, svaka joj čast - govorio je Dejan zbunjeno dok je gledao upravo ka Tamari.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dejan_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još