ONA NE MOŽE DA PODNESE MOJE ODBIJANJE: Filip Car prokomentarisao sukob sa Majom Marinković i otkrio detalje odnosa sa Aleksandrom Nikolić (VIDEO)

Učesnik "Zadruge 6" Filip Car sinoć je u Šiša baru razgovarao sa voditeljem Darkom Tanasijevićem o pomirenju sa Aleksandrom Nikolić.

- Pomirlili smo se Aleks i ja, iako sam ja već tri dana u svojoj glavi u vezi sa njom. Mi ne možemo da se suzdržimo, desilo se to kako se deslio. Ja sam sam rekao da bih ozbiljnu vezu sa Aleksandrom, ali možda je trebalo da prođe malo vremena da ona vidi da je meni stalo. Dosta je meni tih igrica, i sa Milicom i Majom, to razuzdano. Ne treba mi to više - rekao je Car.

- Tebi baš prija što se Aleksandra promenila - upitao je Tanasijević.

- Da. video sam promenu, ona je nešto čemu sam ja težio i šta sam ja tražio. Ja od nje tražim da pusti mene da rešavam probleme, a onda da iskulira sve i da bude dama, i ona se tako ponaša. Iskreno Aleksandra mi takva prija, ja volim što je ona pravo žensko u vezi - dodao je Filip.

- Koliko ti je teško što slušaš sve one priče o Aleksandrinoj prošlosti - upitao je voditelj.

- Znam ja šta Maja radi kada aludira na Aleksandrinu prošlost, ali mene to ne pogađa toliko. Prešao sam ja preko toga, nije mi drago da čujem to, ne mogu ja to da ispravim, ali mi nije toliko bitno, oguglao sam na to, pogotovo kada to pričaju Maja i Jelena Golubović - dodao je Car.

Filip je nakon izlaganja o pomirenju sa Aleks, komentarisao aktuelna dešavanja u Beloj kući.

- Da li ti se obilo u glavu jer si hteo da raskrinkaš Maju Marinković - upitao je voditelj.

- Nisi pametan kada imaš sa ludakom posla, ako nisi dobar doživljavaš bolesne stvari, pa krene svađa i taj neko pomene prodicu, a onda ja uzvratim, a ja to ne volim. Neću sebi dozvoliti da se tako nešto dešava. Ja Maju ne smatram neprijateljem, jer pre svega ona je žensko, ja samo sebe mogu da izneriviram i da povredim nekog svog zbog tih provokacija - rekao je Car i dodao:

- Ona ne može da podnese da je odbijena, i da nisam njen nego od Aleks. Nju to ubija. Ona zna gde sam ja slab i to je kada napada nekoga na koga sam ja slab, i ko je meni bitan pa ona udara na to.

- Kako gledaš na Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića - upitao je Tanasijević.

- Nemam ja tu ništa dobro da kažem, ja nisam neko ko osuđuje. Ja sam bio i preljubnik, i lik sa kojim su varali. Ja moram da kažem da je Anđela neko ko previše zastupa ta moralna načela, ali je i ona čovek od krvi i mesa. Međutim, meni je to sve normalno, ali smatram da njegova žena nije to zaslužila, a Anđela je sve pogazila šta je pričala, iako ona tvrdi da nije pogrešila. Ona jeste spolja hladna, a iznutra labilna, i čovek. Mislim da se ispod njene maske nalazi neko ko je krhk. On je treća osoba sa kojom je ona imala blizak odnos, bio je tu Mateja, Fran i sada on. Mislim da tu nije više ništa bitno, oni su već u vezu iako kažu da ništa neće biti, i te kako će biti. Zvezdanu opet nije lako, on nije bio okružen devojkama, pa ga je to poremetilo. Preći će oni granicu kad tad, iako tvrde da neće - rekao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još