Kad se BB kamere ugase

Tačno u ponoć, posle 30 dana konstantnog posmatranja 12 ukućana, kamere u kući "Velikog brata" su ugašene. Atraktivna Nikšićanka Mirjana Đurović Mimi (24) prva je devojka pobednik ovog serijala, a kući će otići teža za 50.000 evra. Svi učesnici ovog, kao i prvog serijala VIP VB (osim Borka), porodica, organizatori, ali i sam "Veliki Bata" veselili su se na velikoj žurci, upriličenoj upravo u Kući. Privilegiju da prođu kroz zlatna vrata imali su i novinari, pa vam ekskluzivno prenosimo pikantne detalje i razgovor s pobednicom.


MIRJANA ĐUROVIĆ MIMI

Donedavno nepoznata crnogorska kreatorka Mimi, koja je u kući dobila nadimak Jagodica Bobica, za divno čudo, uopšte nije bila uzbuđena, kao da je znala da će baš ona pobediti. Pola Crne Gore došlo je da je sačeka, a ona je, umesto da đuska i pije, vreme kratila u špajzu, s nekoliko mobilnih telefona.

Šta misliš da si postigla ovom pobedom?
- Dokazala sam ljudima da ne pobeđuju samo oni kojima je potrebna finansijska pomoć, već oni najbolji. Mislim da se za mene glasalo zato što sam prirodna, ne foliram se, šta mi smeta - to kažem, ne ogovaram nikog.

Kako komentarišeš priče da je tvoja pobeda nameštena?
- Iza mene stoje samo moji roditelji, koji nisu toliko moćni da bi mogli da mi nameste pobedu. Pri tom moj tata nije ni znao da ću ući u kuću. Tako da su sve te priče obična izmišljotina.

Kako si se osećala kada si ostala sama u kući?
- Kad je Ajs izašao, nisam mogla da verujem šta mi se desilo. Jedva sam čekala trenutak da izađem napolje i zagrlim moju porodicu, a ostalo mi ništa nije bilo bitno. (old_image)

Ko te je najviše nervirao u kući?
- Svi su bili OK i sa svima ću ostati u kontaktu, osim s Milićem. On me je stalno nervirao svojim provokacijama, a kad mi se obratio nekim vulgarnim rečima, gađala sam ga flašom. S njim ne pričam od četvrtog dana boravka u kući, jer nisam navikla na takvo ponašanje, pa mi je bilo lakše da ga zaobiđem. Na kraju se pokajao, meni ga je žao jer je dobar čovek, cenim ga i poštujem, ali ima bezobrazan jezik i zato mu neću oprostiti.

Na šta ćeš potrošiti pare?
- Nisam očekivala pobedu, pa samim tim nisam ni razmišljala u tom pravcu. Planiram da se prvo konsultujem s roditeljima, pa kako se dogovorimo, tako ću i da uradim.

Kada možemo da očekujemo tvoju novu kolekciju?
- Ona je već pripremljena i čeka da ugleda svetlost dana. Nadam se da ćete je uskoro videti u Beogradu, samostalno ili u okviru Nedelje mode.

A NA ŽURCI JE BILO...

...Hrane i pića u izobilju, ali kome je do toga. Jedino je izgledalo da su Goga Sekulić i Olja Karleuša došle da gricnu nešto, pa da idu svojim putem. Najveseliji je bio Era Ojdanić, koji je supruzi Ljupki, sinu, snaji i unuku pokazivao kuću, ali i sobu u kojoj je spavao, kao i bračni krevet koji je delio sa svojim saborcem Milićem. Jedina osoba u celoj ovoj priči koja je od samog početka bila ubeđena u svoj trijumf je definitivno Milić Vukašinović. Njega je tešila nevenčana supruga Nina, ublažavajući njegovu histeriju dugim francuskim poljupcima. Toliko su razmenjivali nežnosti da se svakog časa očekivalo da završe u muškoj spavaćoj sobi.

Dok je pevačica Kaja pozirala fotoreporterima, njena dojučerašnja velika simpatija, Skaj Vikler družio se sa flašom šampanjca u dnu dvororišta. On i njegov drug iz grupe "Bed kopi", Ajs Nigrutin, s kojim je većinu vremena proveo kao jedna osoba, jedini su ukućani koji su sedeli izolovani od ostalih. Nije im bilo baš svejedno, pogotovo Ajsu, kome je pobeda pobegla za dlaku. Poslednjih dana imao je toliko ispada da je verovatno to bio glavni razlog što je publika glasala za Mimi. Njih dvojica su veći deo večeri proveli ležeći na lejzibegovima pored bazena, uz dve flaše vina. Nisu bili zainteresovani za priču. Zbog velike količine alkohola u krvi ili iz besa i ljubomore što ipak oni neće otići kući s evrićima?

Dok je za kuhinjskim stolom Zorici Marković društvo pravio sin Ilija, oko šanka su se muvali Big Lale, Maca, Peđa D'boj, Bićko, Anastasija, Petar, Maša...

Tokom večeri Vikler se ipak aktivirao i sa gitarom u ruci, uz pratnju Milića na bubnjevima i vokala drugih ukućana, među kojima je pevala i Kaja, priredili su dobru zabavu. Ako je nešto dobro "izašlo" iz ovog VIP serijala to je svakako odlična muzička kombinacija Vikler-Kaja-Milić. Malo li je?

Žurka kao i svaka žurka, potrajala je do duboko u noć. Jelo se, pilo, tračarilo, sklapala su se neka nova prijateljstva. Do nekog sledećeg puta. Do trećeg VIP VB, koji je tek 2009. godine.


Jelena Antonijević

Pogledajte još