NISAM MOGLA DA SPAVAM OD BOLOVA: Goca Božinovska otkrila kako je završila u gipsu (FOTO)

Pevačica Goca Božinovska doživela je nezgodu zbog čega sada mora da nosi gips na ruci.

Naime, njena ćerka Jelena Vučvković objavila je na svom Instagramu Gocin snimak, te je zabrinula njene fanove. Sada se pevačica oglasila i otkrila šta joj se dogodilo i kako je zadobila povredu.

- Prošle godine sam se okliznula i pala ispred jednog kozmetičkog salona. Od tog trenutka počeo je da me boli prst, ali sam otišla na more. Međutim, tamo mi je verovatno prijala morska voda, pa nisam toliko osećala bol. Kad sam se vratila bila sam u frci oko svadbe i nisam otišla kod lekara - rekla je Goca i dodala:

- Zadnjih dana, kako je zima, hladno je, ja nemam mnogo obaveza, uveče kad krenem na spavanje osećam ogromnu bol. Nisam mogla da zaspim od bolova. Uradila sam sve moguće analize, međutim, sve je u redu, sve dok mi nisu pronašli da su se razmakle sitne koščice, koje, srećom, ne drže šaku.

Božinovska je otkrila da je upravo njena starija ćerka Jelena inicirala njenu posetu lekaru:

- Rekla mi je: "Nećeš ići kući, ovog momenta te vodim kod lekara". Kad ono shvatimo da su te koščice problem - rekla je Goca.

Kako su mnoge njene kolege zakazale novogodišnje nastupe, Goca je otkrila koliko će povreda uticati na njen posao:

- Moram da mirujem 15 dana, nisam svakako planirala da nastupam za Novu godinu. Ove godine sam rešila malo da odmoram - istakla je Božinovska.

Foto: jelenavuckovic1/Instagram

Izvor: Republika.rs
Foto: goca_bozinovska_official/Instagram

Pogledajte još