Blejk Lajvli zavela Lea DiKaprija! KAKO?!

Samo par dana nakon što je obelodanio da više nije u vezi sa Bar Rafaeli, popularni glumac Leonardo DiKaprio se u javnosti pojavio sa novom, 13 godina mlađom devojkom - Blejk Lajvli, mladom zvezdom serije "Gossip Girl".

Mnogi su se zapitali, kako je Leo tako brzo preboleo zgodnu izraelsku manekenku s kojom je navodno planirao i brak. Ako je verovati prijateljima Blejk Lajvli, mlada glumica je, navodno, Leu postavila ultimatum "ili ona ili ja", na šta je on očigledno odgovorio. I to nije sve, u osvajanju DiKapria, Blejk se striktno držala saveta za zavođenje iz kultne knjige "Pravila", autorki Elen Fejn i Šeri Šnajder.

- Blejk obožava knjigu "Pravila" i sledila je sve navedene korake. Znala je da Leo može imati devojku koju god poželi, pa je zaključila da se mora izdvojiti iz gomile kako bi je primetio - rekao je prijatelj Blejk Lajvli za magazin "Now".

Takođe, Blejk nije želela vezu u kojoj je ona "druga devojka", pa je insistirala da Leo izabere.

- Blejk je rekla Leu da mora prekinuti vezu s Bar pre nego što izađe s njom na prvi prvi sastanak, a on je tako i učinio. Naterala ga je da se trudi oko nje, i on je na to pao - rekao je izvor magazina "Now"

Iako je mlada, lepa i može da ima kog god muškarca poželi, Blejk Lajvli je očigledno želela da ostvari svoj devojačni san i bude sa junakom "Titanika". U misiji osvajanja, po pisanju svetski medija, mlada dama se odlučila za neke "starinske" metode zavođenja, kojim knjiga "Pravila" obiluje.

PROČITAJTE: Top 10 pravila za zavođenje

U ovom svojevrsnom vodiču za žene, objavljenom pre više od dve decenije, detaljno je objašnjeno kako treba osvajati muškarca. Kao najvažnija istaknuta su pravila da žene neprestano moraju da glume kako su nedodirljive i nedostižne, da ne smeju prve da zovu, ali da bi trebalo prve završavaju telefonske razgovore, kao i da na prvom sastanku nikako ne bi trebalo da pristaju na seks, piše "Blic Žena".

Pogledajte još