ZBOG NJEGA SAM NEKOLIKO PUTA BILA U PREDINFARKTNOM STANJU: Ana Rajković progovorila o privatnom životu sa suprugom Predragom

Posle velike oluje na Svetskom prvenstvu izazvane glasinom o "nedozvoljenom" flertu lepe crnke i napadača srpske reprezentacije Dušana Vlahovića koja se poput požara pronela društvenim mrežama, bračni par Rajković, golman nacionalnog tima Predrag (27) i njegova supruga Ana (26), proveo je nekoliko dana u Beogradu po povratku iz Katara. Njih dvoje nisu krili ljubav na javnim mestima i gde god su se pojavili emitovali su snažnu poruku poverenja i međusobnog poštovanja. Čvrsto su odlučili da se ne obaziru na tračeve.

Manekenka je prvu utakmicu naše reprezentacije sa Kamerunom odgledala u Beogradu, uz sinove, troipogodišnjeg Relju i dvogodišnjeg Tadiju, uz poruku "Ajde, tata, Srbija". Potom je otputovala u Katar kako bi na licu mesta pružila podršku Predragu i celom timu na utakmici sa Švajcarskom. Tom prilikom je napisala u komentaru fotografije sa bazena: "Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti veruju u nju!"

Po ispadanju naše reprezentacije sa svetskog sajma fudbala, Rajkovići su doputovali u Beograd. Ana je ubrzo, uz fotografije na kojima su suprug i ona zagrljeni i nasmejani, poručila: "Život je samo jedan, mišljenja je sedam milijardi".

Njihova ljubavna priča počela je zahvaljujući jednom psu, pošto je Predrag želeo da ga nabavi od Anine majke koja ima odgajivačnicu. Iako su se tada sreli, varnice su planule kasnije, na žurki na kojoj su se oboje našli.

- Navikla sam da sve radimo zajedno, pa se svaki put isplačem kad smo razdvojeni. Prilično sam emotivna, a zbog Peđe sam nekoliko puta bila u predinfarktnom stanju. Umeo je da mi pošalje fotografiju iz svlačionice i da se posle petnaest minuta pojavi sa ogromnim buketom cveća. Baš je romantičan i zna da pogodi trenutak - rekla je manekenka.

- Možda sam i previše ljubomorna, takav mi je temperament i sve odmah ispoljim, nema prećutkivanja. Međutim, uvek se raspravljamo samo oko gluposti, jer čak i kad imamo povod, Peđa jednostavno nikad ne želi da se svađa - izjavila je Ana.

Izvor: Gloria.rs
Foto: rajkovic__ana/Instagram

Pogledajte još