NAJLEPŠA DEKORACIJA ZAUVEK: Ana Sević oduševila fanove fotografijom svoje dece ispred raskošno okićene novogodišnje jelke

Do dolaska Nove 2023. godine ostalo je samo još nekoliko dana i praznična euforija uveliko vlada širom sveta.

Novogodišnje raspoloženje stiglo je i u dom poznate pevačice Ane Sević, koja je svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila delić atmosfere u kojoj će ispratiti staru i dočekati novu godinu.

Naime, atraktivna brineta pohvalila se raskošno dekorisanom novogodišnjom jelkom ispred koje su se našla njena deca, ćerke Lorena i Sena, i sin Simeon, koji je na svet došao početkom marta odlazeće godine.

- Puna kuća najlepših poklona! Hvala ti 2022. Morate priznati da je ova dekoracija najlepša zauvek - napisala je folkerka pokraj simpatičnih fotografija na kojima njeni naslednici odeveni u prazničnom duhu poziraju svojoj popularnoj majci.

Nakon objave tridesetsedmogodišnje pevačice usledili su komentari njenih kolega, prijatelja i fanova, koji su joj čestitali praznike i usaglasili se da je Ana srećna žena, zbog skladne porodice koju ima.

Podsetimo, Ana je tokom braka sa kolegom Darkom Lazićem rodila ćerku Lorenu, dok sa sadašnjim suprugom Danielom Nedeljkovićem ima naslednicu Senu i sina Simeona.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još