SLAVLJE DO JUTRA: Milica Ristić i Nikola Rađen izgovorili sudbonosno "da" pred matičarem (VIDEO)

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen i njegova izabranica Milica Ristić juče su upriličili građansko venčanje, a nakon toga priredili su veliko svadbeno veselje za prijatelje i rođake na jednom beogradskom splavu.

Zaljubljeni par okupio je oko 150 zvanica i napravio proslavu za pamćenje. Mlada je blistala u raskošnoj venčanici, dok se mladoženja odlučio za klasično odelo.

Milica i Nikola sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelili su mnoštvo fotografija i video-snimka i otkrili im delić vesele atmosfere.

Mladenci i njihovi gosti uživali su uz muziku, a pevačica je nakon venčanice obukla kratku haljinu bele boje, koja je istakla njen trudnički stomak.

Podsetimo, Ristićeva i Rađen verili su se u jednom manastiru na Kosovu i Metohiji početkom novembra, a krajem istog meseca izgovorili su "da" pred Bogom na intimnoj ceremonji u Hramu Svetog Save u Beogradu. Poznati par čeka svoje prvo zajedničko dete i kako su ranije izjavili presrećni su jer će za nekoliko meseci dobiti sina. Nikola iz braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _milica_ristic/Instagram

Pogledajte još