IVO KOVAČEVIĆ NIJE DOČEKAO DA SAZNA ISTINU O NESTANKU ĆERKE: Preminuo otac Marijane Seifert

Preminuo je Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert, pobednice "Velikog brata", koja je nestala pre više od pola godine. Ivo je preminuo sinoć u 64. godini u šibenskoj bolnici.

Kovačević je pre nedelju dana saznao da ima rak pluća, a bolest je rapidno napredovala. Tužnu vest potvrdila je i njegova supruga Gordana.

- Razboleo se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo - kazala je kroz suze.

Poslednji ispraćaj biće iduće nedelje na zagrebačkom groblju.

Inače, Marijanina majka Gordana medijske nastupe do nedavno je izbegavala, a nedavno se oglasila i otkrila ima li novih informacija kojim ona i njen suprug raspolažu, te da li je miran protest ispred policijske stanice urodio plodom.

- Kao i proteklih šest i po meseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je protestvovao, bio je i vratio se - rekla je Gordana.

- Ne događa se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se... A šta se radi, to nam ne govore, tako da ne znam šta da mislim, šta da kažem - zaključila je Gordana koja se nedavno, oglasila na društvenoj mreži emotivnom objavom.

- O, bože moj dragi, gde je? Danas je šest meseci otkako si nestala, šest meseci prevelike boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak? - napisala je Gordana na svom Fejsbuk profilu.

Mlađa ćerka pokojnog Iva trenutno se nalazi u rijaliti šou programu "Zadruga".

Izvor: Kurir.rs/Slobodnadalmacija.hr
Foto: VELIKI BRAT - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još