ODBILA SAM GA, JER SAM ČULA DA JE ŽENSKAROŠ: Bogdana Ražnatović progovorila o braku, suprugu Veljku i sinu Željku

Bogdana Ražnatović gotovo nikada se ne eksponira u javnosti, a za medije nijednom do sada nije dala izjavu.

Ipak, u novoj epizodi "Ceca šoua", snaja Cece Ražnatović po prvi put je otkrila sve o braku sa Veljkom, sinu Željku, trudnoći i profesionalnoj košarkaškoj karijeri.

Upoznavanje sa Veljkom, kako Bogdana kaže, prošlo je vrlo interesantno.

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam čula da je ženskaroš. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - priča Bogdana.

Ističe da je kod Veljka ništa ne nervira i da njihova ljubav ne jenjava.

- Ja svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nežan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka - kaže Bogdana.

Bogdana otkriva na koga je njihov sin Željko karakterno i po čemu se razlikuju njena prva i druga trudnoća.

- Željko je tvrdoglav na mene, a fizički liči na tatu. Uskoro stiže beba, razlika između prve i druge trudnoće je u tome što mi je sada lakše. Upućena sam u to šta me čeka, ali druga beba je mnogo nemirnija od Željka - rekla je Bogdana.

Bogdana Ražnatović je godinama igrala za košarkašku reprezentaciju Srbije, ali je zbog povreda morala da napusti sport.

- Mislim da mi je košarka donela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku jer sam imala dve teške povrede. Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao deo srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla - kaže Bogdana.

Dotakla se i teme pojavljivanja u javnosti.

- Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem - kaže Bogdana.

Izvor: Bli.rs
Foto: ac3isb4ck/Instagram

Pogledajte još