OTKRIVAMO: "Mylo Xyloto" je naziv novog albuma Coldplaya!

Jedan od najpopularnijih bendova današnjice - britanski Coldplay, obradovali su danas fanove objavivši na svom zvaničnom sajtu coldplay.com da je naziv njihovog novog albuma "Mylo Xyloto" i da će se u prodaji naći 24. oktobra.

Takođe, u svojoj poruci fanovima, Coldplay je otkrio i dizajn koji će pratiti koncept njihovog petog albuma, a koji je inspirisan grafitima.

Nakon prvog singla Every Teardrop is a Waterfall, 12. septembra, kao uvod u novi album, stiže novi singl "Paradise".

Ako imate sumnje kako se izgovara i šta znači naziv novog albuma Coldplaya, evo objašnjenja... Naziv albuma se izgovara "Majlo Ziloto", a za sad fanovi pretpostavljaju da reč "mylo" na latinskom znači nedvosmislen, a reči "xyloto" označava ime familije insekata - osolikih muva. Zvuči prilično neobično, zar ne?! U svakom slučaju, članovi benda nisu još zvanično objasnili značenje naziva albuma.

Iako se poreklo naziva albuma još uvek ne zna, poznato je da je frontmen benda Kris Martin ovaj album nazvao "sendvičem" u obimnom intervjuu za magazin "Billboard" i dodao da "uvek oseća da je svaki album poslednji album Coldplaya".

- Ne pravimo albume za sebe, ne pravimo ih da bismo prodali miliione, ne pravimo ih da bismo odgovorili kritičarima ili tako nešto. Pravimo ih tako da ako ste u prodavnici i kupite naš album ili kartu za naš koncert, reagujete kao da ste kupili dobar sendvič i kažete "ovo je dobro". To je sve. - rekao je Kris Martin za magazin "Billboard".

Jedva čekamo novi album na kome je Coldplay opet ostvario saradnju sa Brajanom Inoom! A vi?

POGLEDAJTE I: Video za pesmu "Every Teardrop Is A Waterfall"

Pogledajte još