MAJU BOLI MOJA VEZA SA FILIPOM, MISLILA JE DA ĆE ON BITI SA NJOM: Aleksandra Nikolić prokomentarisala odnos sa Carem i žestoko prozvala Marinkovićevu (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Filip Car govorio je o Aleksandri Nikolić i kako mu je u vezi sa ovom zadrugarkom. Izjavio je da mu nikada nije bilo lepše i da bi voleo da sa njom izađe iz rijalitija zajedno kao par. Par je prokomentarisao i Filipovu bivšu devojku Maju Marinković.

- Aleks ima samo neke sitnice koje me nerviraju, neka ona ukaže i meni na moje greške. Skrene mi pažnju i ja njoj, po prvi put osećam neku mirnoću u odnosu. Možda sam malo i sazreo, možda sam malo ozbiljniji. Emotivno sam se ovog puta očistio, ušao u kuću tako. Trenutno sam zadovoljan ovim odnosom. Nekada ona popusti, nekad ja, sve mi je bolje i lepše sa njom. Prvi put mi deluje sa njom odnos kao oni koje sam imao napolju. Imamo neki naš svet, siguran sam da će taj odnos uspeti - rekao je Car.

Filip je prokomentarisao odnos Nikolićeve sa ostalim muškarcima u Beloj kući.

- Siguran sam sa Zvezdanove i njene strane da tu nema ničega, ne vidim to. Bilal, Marko i Zvezdan su povezivani sa njom, mora da pazi i kako prolazi pored njih. Zvezdan i Marko su normalni momci, nisu spletkare neke, ne mislim za Dragića. On radi u centrali, šalim se. Ne može mene niko da poremeti, ako nešto ne valja - ili ja, ili - idi široko ti polje. Plakaću za ženom koja mi rodi decu - rekao je Car.

Aleksandra je potom prokomentarisala svoj odnos sa Filipom i Marinkovićevom.

- Razumem Filipa, jer sam povezivana sa njima. Nema potrebe da mi zamera neke stvari, ne zanima me niko osim njega. Smanjila sam komunikaciju sa nekim ljudima - kazala je Nikolićeva.

- Kada mi budemo bili sigurni u nas i našu vezu, shvatiće onda ljudi da to ništa nije lažno. Shvatiće u julu, ako Bog da, izaći ćemo zajedno odavde. Sa Majom sam ona dva, tri dana bio opušteniji, ima pravo da misli šta hoće. Ne mogu da kažem da mi nije ništa, a ni da mi je nešto. Naš odnos se svodio na seksualni odnos i na tuču - rekao je Car.

- Nju boli moj odnos sa Filipom, možda je mislila da će biti sa njim. Da nisam sa Filipom, ne bi imala problem sa njom - dodala je Aleks.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još