HOROSKOP I NOVA GODINA: Šta koji znak Zodijaka treba da poželi u 2023. i kako da ostvari svoje želje?

Novogodišnja noć nije samo čestitka, zvonjava, šampanjac, obilje hrane, porodična gozba i zabava sa prijateljima. To je i mali "prozor" za poruke Univerzuma. Možete tražiti od viših sila da ispune željeni san ili izvedu ritual za ljubav i sreću. Ali kako možete biti sigurni da vas Univerzum tačno čuje?

Da bi se želje ostvarile, moraju se ispuniti tri uslova. Za početak, zapamtite da neki rituali zahtevaju prilično brze radnje, koje traju od pet minuta do pola sata posle ponoći, pa unapred razmislite kakav ćete ritual da izvedete. Drugo, pripremite sve potrebne stvari unapred tako da vam budu pri ruci, tako da praksa ne mora da se prekida. I, naravno, verujte u uspeh, bez toga, nijedan ritual neće raditi.

Za vatrene znakove (Ovan, Lav i Strelac) najbolje odgovaraju rituali sa vatrenim ili crvenim predmetima, za vodene znakove (Rakovi, Škorpije i Ribe) – sa vodom i kristalima. Zemljani znaci (Bik, Devica i Jarac) mogu koristiti biljke, papir, metale, so. Ali element vazduha (Blizanci, Vaga i Vodolija) je imao sreće: ritual sa bilo kojim stvarima je pogodan ovde, jer vazduh dodiruje sve oko sebe – zemlju, vodu i vatru.

Horoskop i novogodišnje želje

Ovan

Imate težak zadatak i dve konkretne akcije odjednom. Ovnovi će prvo morati da se oproste od starog, a zatim da privuku novo u svoje živote. Za prvi slučaj, uzmite kalendar za 2022. godinu i, čim zvona otkucaju dvanaest, zapalite ga u činiji ili kanti. Ako je kalendar veliki, uradite to napolju, a pepeo razbacajte po vazduhu, opraštajući se od svega što vam je zadalo nevolje. Druga stvar je crtanje. Uzmite bilo koji list papira i flomaster ili crvenu olovku. Zamislite zvezdu čija vam svetlost donosi ljubav i sreću. Nacrtajte je što je preciznije moguće, preporučljivo je odabrati simbol sa parnim brojem krajeva – četiri ili osam. Ovo je vaš talisman za 2023. godinu, držite ga podalje od znatiželjnih očiju ili ga nosite u novčaniku.

Bik

Bik, kao niko drugi, zaslužuje sreću i romantiku! Stoga, unapred pripremite latice ruža crvenog, ružičastog ili belog cveća. Crvene se u ritualu koriste za ljubav, ružičaste za sreću u porodičnom životu, a bele za sreću. Odmah posle novogodišnje gozbe stavite latice izabrane boje ispod jastuka i idite u krevet. Pre spavanja, zamislite šta želite do detalja, razmislite u svojim mislima kakav će biti vaš voljeni, kako će se razvijati odnosi u porodici, u čemu ćete tačno imati sreće. Ujutro sakupite sve latice i stavite ih u teglu ili kutiju. Čim se želja ostvari, razvijajte latice na praznoj raskrsnici na mladom mesecu.

Blizanci

Ritual sa uparenim ukrasima za jelku pomoći će usamljenim Blizancima da pronađu srodnu dušu u narednoj godini. Bukvalno pet minuta pre ponoći okačite na svoju jelku, na gornje grane, dva srca, dva labuda ili dve identične lopte. Zamislite da se sa svojom voljenom osobom sretnete kod kuće za svečanom trpezom. Posle praznika, ove uparene igračke držite odvojeno od ostalih. A porodici Blizanaca neće škoditi ni malo uspeha. Možete ga pozvati uz pomoć šampanjca. Kada nazdravljate za svečanom trpezom, nemojte piti piće u jednom zamahu, stavite kažiprst tamo i držite dok mehurići ne puknu. Zatim istim prstom podmažite slepoočnice, što češće to radite, to bolje.

Rak

Idealno rešenje za Rakove biće doček Nove godine u kadi sreće. Ali ako kupanje nije moguće, već ste pozvali goste ili sami idete na žurku sa prijateljima, onda pomerite sakrament na 31. ujutru ili na dan 1. januara. Kupku sreće je prilično lako pripremiti. Biće vam potrebna pena ili so za kupanje, aromatična ulja (kleka, limun, jagoda ili kedar), par cvetova i par novčića. Dodajte pet kapi ulja u vodu, a novčiće na dno. Možete uključiti opuštajuću muziku. Dok ste u kadi, zamislite svoju srećnu 2023. godinu, koja će doneti ispunjenje svih vaših najdražih želja. I sanjajte veliko! Samo ne zaboravite na detalje i detalje, tako da će Univerzumu biti lakše da obradi i ispuni zahtev.

Lav

Lavovi su znak vatre i ne trpe prigovore, tako da će morati sami da prave magične šibice. Uzmite punu kutiju šibica, zalepite je sa obe strane belim papirom, napišite "Magične šibice" na jednoj strani. U ponoć, dok zvone zvone, zapalite šibicu i zaželite najjednostavniju želju. Na primer, da pojedete slatkiš ili mandarinu. Ili možda popiti šampanjac ili neko drugo slavljeničko piće. Čim šibica pregori, uradite ono što ste planirali. Ovako punite svoje magične šibice. Još tri dana ispunite najjednostavnije želje koje zavise od vas. Zatim iskoristite svoju magiju da teže ostvarite snove i želje. Važno je pustiti da izgori do kraja.

Devica

Device vole tačnost i jednostavnost, pa mogu da koriste papir i olovku za svoje rituale. Dovoljno je da umno napišete ili čak nacrtate svoj san, jer će se sve sigurno ostvariti! Glavna stvar je da ne štedite na detaljima, posebno kada opisujete budućeg ljubavnika. Pokušajte ne samo da oslikate njegov izgled, već i važne osobine karaktera za vas. To možete učiniti odmah posle ponoći, najbolje sami, da niko ne zna za vaše želje. Sakrijte svoju tajnu na skrovito mesto i čitajte je redovno, najbolje naglas. Device koje sanjaju o materijalnom blagostanju treba da se operu u velikim novčanicama kada zvona počnu da kucaju dvanaest.

Vaga

Vaga treba da počne sa zahvalnošću za odlazeću godinu. Do ponoći sećajte se ključnih događaja 2022. godine i od srca vam hvala za sva dobra, pa i negativna iskustva. Sada formulišite svoju želju i razmislite šta vam ona konkretno donosi. Novi automobil – lako i udobno kretanje po gradu, omiljeni – briga, nežnost, razumevanje i podrška. Putovanja su nova iskustva, napredovanje na poslu znači materijalno blagostanje i poverenje u budućnost. Ostaje da se poveže sa određenim proizvodom ili pićem. Na primer, ljubav – sa jabukama i slatkišima, putovanja – sa jelima zemlje u kojoj sanjate da budete. Ispod zvona, morate ga jesti ili piti.

Škorpija

Šampanjac je takođe tečnost, poput vode. Slobodne Škorpije mogu bezbedno da koriste ovo piće da privuku ljubav u svoje živote. Istina, biće potrebna i određena količina mandarina da se od njih napravi srce ispod drveta. Pet minuta pre Nove godine stavite dve čaše šampanjca u sredinu srca od mandarine, a u ponoć jednu od njih iscedite do dna, koja predstavlja vašu ljubav. Šampanjac iz druge čaše izbaci kroz prozor. Oni kojima nije potrebna nova ljubav treba da naprave talisman koji privlači sreću. U čašu hladne vode ili belog vina umočite bilo koji od nakita koji najčešće nosite, držite ga, brojeći do dvanaest. Nakon toga, nastavite da nosite dobijenu amajliju što je češće moguće, posebno kada dolaze važne stvari.

Strelac

Da biste pustili nešto novo u svoj život, prvo se morate osloboditi starog. Sakupite one stvari koje su vam dali ljudi koji su vam već otišli ​​(bivši šefovi, prijatelji, ljubavnici) i spalite ih. Ali to treba učiniti samo ako gajite ljutnju na njih. Ako ga nema, samo pokušajte da pre Nove godine podelite nepotrebne stvari onima kojima je potrebno – neka koriste drugima, a to će vam dodati energiju. I da biste privukli ljubav i sreću u kuću, stavite tri sveće na svečani sto. Ispod svakog stavite mali komad papira sa simbolima. Golub znači ljubav, znak dolara označava materijalno bogatstvo, duga znači sreću i sreću. Upoznajte 1. januar sa ovim simbolima, a zatim ih prebacite u novčanik i uvek ih nosite sa sobom.

Jarac

Tajnoviti Jarčevi ne vole da pokazuju svoju sreću i bogatstvo, pa se njihove lične želje, izrečene u novogodišnjoj noći, najbolje skrivaju. Zapišite na komad papira šta očekujete u 2023. i zakopajte to u zemlju. Ne morate to da radite napolju – ako kod kuće imate biljke u saksiji, zakopajte papir u saksiju. Za one koji imaju ulično zemljište koje se ne smrzava zimi, pogodna je i prazna boca šampanjca. Glavni uslov: ni pod kakvim izgovorom ne iskopati želje i ne vaditi ih iz boce. Usamljeni Jarčevi mogu da izvedu ritual da privuku ljubav. Da biste to uradili, nacrtajte slatko srce na malom komadu papira i "posadite" ga na kućnu biljku. Najbolje je ako je u pitanju kaktus ili drugi sukulent koji će zaštititi vaša čula. Čuvajte svog zelenog prijatelja kao ljubavnika i uskoro ćete upoznati svog čoveka.

Vodolija

Briljantne Vodolije suptilno osećaju sve znakove Zodijaka, pa im se u Novoj godini jednostavno prikazuje ritual četiri elementa. Pre svega, zapišite svoju želju ili san na komad papira. Pokušajte da budete što konkretniji u opisu svoje sreće ili ljubavi i šta će to tačno biti. Dakle, element zemlje će raditi za vas. Tada na scenu stupa element vazduha: duvaj po papiru, zamišljajući kako se sve zamišljeno ostvaruje. Nakon što će doći vreme elemenata vatre: zapalite notu preko čaše vode ili čaše šampanjca. Pepeo temeljno pomešajte sa pićem i pićem, pa će četvrti element, voda, doći u igru. U poslednjoj fazi, mentalno se zahvalite višim silama, tražeći od nje da vas ne napušta tokom cele sledeće godine.

Ribe

Ribe treba da pospremaju dom. Malo čišćenja će očistiti, a pranje podova solju i vodom će ukloniti sve negativnosti. Ribe bez veze mogu privući novu romansu pranjem ružinom vodicom. Da biste to uradili, uzmite čistu hladnu vodu sa ledom, dodajte joj pet kapi ružinog ulja i cvetnih latica, dobro promešajte. U ponoć umijte lice dobijenim eliksirom bez brisanja lica peškirom. A ako želite da sreća zauvek živi u vašoj kući, uzmite čašu vode, držite je u rukama, osećajući smirenost i ravnotežu u sebi, a zatim noću iznesite vodu na balkon. Oni koji žive u svom domu treba da ostave čašu na tremu. Ujutro donesite vodu kući, sačekajte dok se ne otopi i popijte sadržaj posude.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još