SREĆNA SAM I VOLJENA: Anđelka Prpić progovorila o emocijama i privatnom životu

Već danima glumica Anđelka Prpić nalazi se na naslovnim stranama svih medija zbog informacije da nosi dete M.Ž. koji je bio najbolji drug njenog bivšeg muža Darija Prpića.

Ona je juče govorila o tome kako sada treba da jede za dvoje i kako je ispunjena, a onda je prvog dana 2023. godine ponovo progovorila o emocijama.

- Lepo sam, ušuškano, srećno i voljeno. Radujem se ovoj novoj godini koja dolazi. Sreća je trenutak ili više trenutaka koje kada osvestimo - već su prošli - rekla je glumica gostujući na "Prvoj televiziji".

- Bilo je mnogo trenutaka sreće u prethodnoj godini. Imala sam trenutak ogromne sreće i ponosa kada mi je sin dobio ulogu u filmu. To je bila njegova potvrda da je uspeo u jednom ozbiljnom snimanju - kaže Anđelka.

Lepa glumica otkrila je da je veoma transparentna kada je izražavanje emocija u pitanju.

- Nemam problem sa tim. I te situacije koje nisu nama omiljene da probamo da ih olakšamo. Umem da budem i nadžak, meni to na čelu piše, sva osećanja mi se vide na licu. Kažem ti, da ostanem malo duže, svašta bi čula - našalila se glumica.

Anđelka Prpić istakla je da se ne oseća dobro zato što je u žiži interesovanja u poslednje vreme.

- Nije mi fino, smrdi mi, ali nije samo stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sada sam tema ja, sutra će biti neko drugi. Stvarno mislim da čovek može da se izdigne. Strašno je to što se ne tiče samo mene, već i moje porodice i deteta. Nisam navikla i svima želim da se te stvari promene i da se zna šta je važno, a šta ne - rekla je glumica.

Anđelka je otkrila i koja joj je omiljena pesma, a njen odgovor rekao je sve.

- Uvek naručujem od Silvane "Što ćemo ljubav kriti".

Izvor: Blic.rs
Foto: andjelkap/Instagram

Pogledajte još