MLADEN ŽELI DA IMAMO PETORO DECE: Jelena Pešić iskreno o ljubavi, braku i odrastanju ćerkice Mile

Jelena Pešić u 2022. godini stupila je u brak sa Mladenom Vuletićem, a nakon glamurozne svadbe, vrlo brzo ostvarila se i kao majka, kada je na svet donela devojčicu Milu.

U 2022. godini ostvarila si se kao majka, koliko ti je to promenilo život?

- Mogu slobodno reći da sam u 2022. rodila dete i da sam ja ponovo rođena, neka nova ja, najbolja ja. Mila mi je dala smisao života, unela mnogo ljubavi, donela sa sobom sve najdivnije u čemu uživam svakodnevno. Uloga majke me je totalno promenila, na bolje naravno. Drugačije razmišljam, drugačije gledam na sve, odgajanje deteta je prevelika odgovornost i ja se sa tim nosim muški. Moj život od 15.07.2022. je postao mnogo lepši, bolji, nežniji, odgovorniji, sa nekim novim emocijama, najnežnijim zagrljajima, ne može se rečima opisati. Oduvek je moja majka meni predstvaljala uzor, ženu kojoj se divim svake sekunde i uvek se trudila da razumem svaki njen trud, brigu, sreću kad su deca u pitanju, ali tek kada postaneš majka razumeš sve majke ovog sveta.

Da li u narednoj godini Mladen i ti imate u planu da proširite porodicu?

- Mladen ima u planu petoro dece. Neka bude kako Bog želi, ali sa takvim mužem i tako odgovornim ocem kao što je Mladen ne bi mi bio problem još petoro da rodim. Preveliku pomoć imam od Mladena i to mi toliko znači.

Koju svoju prazničnu tradiciju želiš da preneseš Mili?

- Trudiću se da Mila uvek bude za praznike euforična, kao što sam ja oduvek bila kao dete, pa i sada. Preneću joj sve ono što sa sobom nosi i Nova godina i Badnji dan i Božić i Srpska nova godina. Ja sam uvek mnogo energije imala kada su praznici u pitanju i baš sam posvećena svemu tome, biće i Mila, u to ne sumnjam. Kada vidi kako joj se majka raduje vatrometima i jelkama, radovaće se i ona.

Koliko se razlikuju praznici i obeležavanje istih sad kad imate ćerku?

- Razlikuje se dosta, uvek smo 31.12. bili preko dana sa roditeljima, a onda kako dan odlazi kreću pripreme za novogodišnju noć, haljina, šljokice, frizura, štikle, sve se priprema i uveče odem sa društvom negde da dočekamo Novu godinu. Sada, sada je sve mnogo lepše, sada se sprema još jedna haljinica, mala, mala šarena, spremaju se ukrasne trake za kosu, cipelice male. A da, ovi praznici se razlikuju i po tome što sada Mila dobija mnogo više poklona od majke, ali i ja se toliko radujem njenim poklonima i toliko je sve to malo slatko i preslatko.

Šta će biti Milin prvi novogodišnji poklon?

- Jako je nezgodno da se nesto kupi bebi, ona toliko igračaka ima, a najviše se igra sa kesom ili vlažnim maramicama. Spremamo joj svašta, spremamo joj bebi knjigu, gde je Mila glavni lik, pa ćemo joj to čitati kad malo poraste, dosta igračaka, otiske njenih stopala i dlanova, narukvicu malu sa inicijalima, sve ono što će trajati, što će biti njena lepa uspomena na 2023. I naravno pun džak kašica i vlažnih maramica.

Šta si poželela u ponoć? Da li ima neka želja koja ti se nije ispunila u 2022. godini?

- U ponoć sam imala samo želju da ostanemo zdravi, a za sve ostalo ćemo se snaći i možemo kupiti. Da Bog bude uz nas kao i do sada, da se osmeh sa naših lica ne skida i da su nam uvek za stolom svi koje volimo.

Izvor: Pink.rs
Foto: jelena_pesic_official/Instagram

Pogledajte još