ŽELIM DA SE ZALJUBIM: Emina Jahović otkrila svoju novogodišnju želju

Pevačica Emina Jahović je u najluđoj noći bila sa porodicom i prijateljima u Istanbulu, pa joj je samo falio gospodin pravi.

- U ponoć sam poželela da volim i budem voljena. Tradicija nam je da svi zajedno slavimo Novu godinu. Tako je bilo još dok sam bila dete. Prvo smo porodično dočekali 2023. godinu, a ja sam posle izašla sa prijateljima koji su došli iz Srbije - priča Jahovićeva.

Ona dodaje da je deci ispunuila sve želje, te da ih je obradovala poklonima o kojima su maštali. Njeni sinovi Jaman i Javuz su tinejdžeri, pa pevačica nije morala da angažuje najpoznatijeg deku sa belom bradom da im podeli poklone.

- Moja deca su verovala u Deda Mraza kada su bila mala, ali sada, kada su porasli znaju ko im kupuje poklone. A ja ni kao dete nisam verovala u njega.

Pevačica uskoro pakuje kofere i sa porodicom ide na zimovanje u Austriju.

- Porodično idemo na skijanje. Radujem se tome, jer se tada okupimo svi - mama, brat i sestra sa porodicama. Uživamo sa decom u zimskim igrama, skijanju, grudvanju i sankanju. To su neki od najlepših momenata u mom životu - završava Emina.

Izvor: Alo.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još