NOVA DEVOJKA MI JE VRATILA VERU U LJUBAV, ŽELEO BIH DA POSTANEM OTAC: Dejan Dragojević iskreno o emotivnom životu i planovima za budućnost

Pobednik rijalitija "Zadruga 5" Dejan Dragojević otkrio je da mu je nova devojka vratila veru u ljubav i da želi da se u 2023. godini ostvari kao otac, pa je otkrio detalje vezane za karijeru koju planira da započne na televiziji.

On je odgovarao na mnoga pitanja koja intrigiraju javnost i priznao da bi prihvatio da se u ovoj godini ostvari i kao otac.

Da li si izgubio veru u ljubav?

- Iskren da budem, zaista sam u jednom trenutku prestao da verujem u ljubav, ali onda mi je nova devojka povratila veru. Ona je nešto novo i neopisivo, tako da mi vraća nadu iako sam toliki gard podigao što se tiče ljubavi. Uspela je samo u dva dana da obori sve moje predrasude i moju zamisao koju sam imao da mi ljubav ne treba.

Da li bi u 2023. godini voleo da se ostvariš kao otac, da li ti majka traži unučiće?

- Voleo bih, nema ništa lepše od dece, pogotovo kada nađeš osobu koja je van nekog mog prošlog života. Tada shvatim da postoje vrednosti koje su skroz normalne i da mi je baš ceo život bila potrebna jedna takva osoba.

Pratiš li rijaliti, koje je tvoje mišljenje o Aleks i Filipu?

- Ne gledam rijaliti. Ne zanimaju me rijaliti likovi.

Da li bi voleo da se oprobaš kao voditelj na televiziji?

- Emisiju bih prihvatio i ulogu voditelja, samo bi koncept bio u narodnom slengu i zanimljiv za sve uzraste.

Da li se kaješ zbog nečeg, da li se se uobrazio?

- Ne kajem se ni za šta, ali da mogu da vratim vreme neke stvari bi sigurno mnogo drugačije uradio prema nekim ljudima koji su bili uz mene, a ja to nisam u tom trenutku video. Nisam se uobrazio i dalje sam isti lik kome nije bitno gde je, šta nosi, ko će mu prići.

Šta ti je donela pobeda, a šta ti je odnela?

- Iskreno mnogo toga mi je donela pobeda, a odnela je samo ono što ne valja, srećan sam zbog toga, jer se sve dešava sa razlogom.

Šta misliš o seriji koja će se snimati o tebi i Dalili?

- Ne komentarišem ništa vezano za seriju, a ni za Dalilu. Ne zanima me ništa od toga.

Izvor: Informer.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još