Švarcijevog sina voli kamera!

Da smo sada u Los Anđelesu verovatno bismo i mi stajali ispred ogromnog bilborda na Sanset Bulevaru u Holivudu i gledali u savršeno izvajano telo Patrika Švarcenegera. Ovako, možemo samo da ga gledamo na fotografiji tog bilborda koji je deo nove reklamne kampanje za jesenju kolekciju brenda Hudson Jeans.

Najstariji sin sada već bivših supružnika Arnolda Švarcenegera i Marije Šrajver, koje je razveo skandal o Švarcijevim vanbračnim avanturama čiji plod je i dete, svakako je sada mnogo više vruća tema u Holivudu nego skandali bivšeg guvernera Kalifornije. A tako i treba... Jer, Patrik je bez sumnje mnogo lepši od oca, a i zgodniji, jer ima prirodno mišićavo telo, a ne zastrašujuće bilderske gromade.

Patrik trenutno bira koji će koledž da upiše i dvoumi se između nekoliko najboljih u Americi. A da je zavodnik od malih nogu, dokazuje njegova veza sa ćerkom Brusa Vilisa i Demi Mur - Talulom Bel koja je bila na snazi pre dve godine. Opasan na tatu, hm?

Inače, već prepoznatljivo lice ovog brenda džinsa je ćerka Mika Džegera - Džordžija Mej, koja je krenula stopama svoje majke - bivšeg modela Džeri Hol.

Sve neki uspešni naslednici koje voli kamera, izgleda...

POGLEDAJTE: Foto galerija sexy Patrika Švarcenegera!

Pogledajte još