Radivojević predvodi novu Zvezdu, u timu ostaje i Ilić

Obojica igrača prošle sezone bili su članovi FMP-a iz Železnika, a Iliću je nedavno istekao ugovor.

Košarkaši Zvezde će u ponedeljak otputovati na pripreme na Zlatibor, a ekipu će trenirati Milivoje Lazić. Crveno-beli pregovaraju sa trofejnim stručnjakom Svetislavom Pešićem i sledeće nedelje trebalo bi da bude poznato da li će on potpisati ugovor.

Među igračima koji će ići na Zlatibor su Filip Čović, Aleksandar Cvetković, Nemanja Nedović, Andreja Milutinović, Ivan Smiljanić, Branko Lazić, Andrej Džaković, Svetozar Stamenković, Nikola Marković, Bojan Radetić, Bojan Subotić, Dragan Tubak. U Beogradu će ostati Vladimir Ivelja i Peđa Stamenković.

Ekipi se priključio i bek Nikola Vasić koji je karijeru je počeo u ekipi FMP, a branio je i boje Alikantea, Trijumfa, Fuenlabrade I Kijeva.

Crveno-belima će se uskoro priključiti Uroš Nikolić koji se oporavlja od povrede, dok će Sava Lešić, koji je sa univerzitetskom selekcijom Srbije u Kini, sa timom početi da radi po završetku Univerzijade.

Na jučerašnjoj skupštini za predsednika kluba Crvena zvezda Beograd izabran je doskorašnji prvi čovek FMP-a iz Železnika Nebojša Čović. Predsednik skupština kluba postao je Živorad Anđelković.

Na izbornoj skupštini rečeno je da se klubovi Crvena zvezda i FMP neće još fuzionisati, već će Zvezda dati ime i igrače timu iz Železnika, čiji je Čović vlasnik, a za uzvrat dobiti novac. Nije saopšteno koliku sumu će dobiti crveno-beli.

(Beta)

Pogledajte još