NE ZAHTEVA MNOGO TRUDA: Položaj "kornjače" za nezaboravne orgazme

Dosadile su vam poze u kojima ste do sada vodili ljubav? Senzualni položaj "kornjače" je na vrhu i osiguraće vam nezaboravan orgazam.

U nastavku pročitajte sve što treba da znate o ovom seksualnom položaju, koji će vam, bez sumnje, postati omiljena poza u seksu!

Kako se izvodi položaj kornjače?

U položaju "kornjače" žena leži na leđima i vuče savijene noge prema svom gornjem delu tela (torzu). Muškarac stavlja ruke na njene potkolenice i prodire u svoju partnerku. Zašto ovaj "Kama Suta" položaj nosi ovo ime?

Naime, kod ove tehnike seksa se pokreti muškarca izvode na poseban način i podsećaju na veslanje kornjače. Kako bi to učinio, kreće se polako, gotovo usporeno, više puta se povlači od partnerke i zatim polako ponovno prodire u nju. Ciljanom i kontrolisanom penetracijom će svoju partnerku zasigurno izluditi i neizmerno povećati njeno uzbuđenje. Položaj "kornjače" ima i druge prednosti: ženine savijene noge omogućavaju muškarcu da duboko prodre u nju i stimuliše njenu G-tačku, ali i A-tačku. Stiskajući kolena ili ih lagano otvarajući, može joj dati dodatnu kontrolu nad stimulacijom i odabrati položaj koji je najbolje vodi prema vrhuncu.

Izvor: Miss7zdrava.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još