LJUBAVNA DRAMA U BELOJ KUĆI: Filip Car ostavio Aleksandru Nikolić i započeo vezu sa Majom Marinković (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Pitanja novinara". U jednom trenutku voditelj Darko Tanasijević imao je pitanje za Filipa Cara, koji se za vreme reklama poljubio sa Majom Marinković.

- Vidim neki sjaj na tvojim usnama - rekao je Darko.

- Malo se zaletela, malo je "skosnula" - rekao je Car.

- Poljubac je pao i to je to, ali se to desilo sasvim slučajno. Morala sam da pokažem svoju iskrenu emociju. To je to šta pričam, ko se igra sa vatrom... Mnogo mu je dobar ukus, kao u starim vremenima. Osećam i dalje svoj trag. Nosi moj pečat na usnama - dodala je Maja.

- Kakav je ukus Majinih usana? - pitao je Tanasijević.

- Jela sam luk - priznala je Marinkovićeva.

Aleksandra Nikolić sve ovo je posmatrala iz pušionice, a njen izraz lica otkrio je da je šokirana ovim saznanjem.

- Maja ko Maja, ludilo. Nisam fer ni prema Aleksandri, ni prema Maji. Zvao sam je da pričamo, možemo i kod Brajlovića - rekao je Car.

- Ja njemu nedostajem, žudi od želje za mnom. Uradili smo mnogo toga loše, ali emocije ne mogu da se prikriju. Teško da će bilo koja biti crikvenička snajka - rekla je Maja.

Novinari su potom pitali Aleksandru Nikolić da prokomentariše ovaj potez Filipa Cara.

- Šta kažem, pa evo, ljubi se sa Majom, ma neka radi šta poželi, slobodan je, kao i ja, ako je to njegov izbor, ja mu želim sve najbolje - rekla je Nikolićeva.

- Da li misliš da je našla krpa zakrpu? - pitao je novinar Aleks.

- Da, ali neću nikog da vređam ni ponižavam, ona je za njega, on za nju, idealni su jedno za drugo. Izaći ću iz rehaba, vratiću se ovde među ljude. Život ide dalje, šta da kažem. Dala sam sve od sebe - zaključila je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još