VODITELJ NAPUSTIO "PINK": Posle pet godina Milan Milošević više nije jedan od domaćina "Zadruge"

Voditelj Milan Milošević više nije zaposlen na televiziji "Pink". Posle pet godina saradnje on više neće biti jedan od domaćina rijalitija "Zadruga".

Kako piše "Kurir", on je juče raskinuo ugovor sa ružičastom televizijom.

Milošević je medijima potvrdio da se rastao sa čelnicima ove televizije.

- Tačno je da više ne radim na "Pinku". O mojim daljim poslovnim poduhvatima bićete blagovremeno obavešteni - kaže za "Kurir" Milan.

Podsetimo, on je bio učesnik prve sezone "Zadruge", a već od druge postao je i voditelj pomenutog rijalitija. Bio je domaćin emisija "Pretres sa Milanom Miloševićem", "Pitanja gledalaca", "Gledanje snimaka" i "Nominacije".

Dobro upućen izvor ispričao je kako i zašto je Milan otišao sa "Pinka":

- Nije to bila laka odluka, ali je Milan presekao. Znate kako kažu, Nova godina je vreme za nove početke i velike životne odluke, a Milan je napravio jedan od najvećih rezova u životu. Do ove odluke nije došlo preko noći, naravno, nego je Milan dobro izvagao pre nego što je seo da porazgovara sa Milicom i Željkom Mitrovićem.

- Jednostvno rečeno, Milanu je bila potrebna promena nakon što je punih šest godina bio vezan za "Zadrugu", što kao učesnik što kao voditelj. Ipak, vlasnik jedne televizije je odmah kontaktirao Milana kada se pročulo da napušta "Pink", te mu je uputio poziv sa ponudom koja se ne odbija. Pregovori su još u toku, ali se veća o tome da li će Milan na drugoj televiziji voditi emisiju koja je vezana za rijaliti jer su to vode u kojima najbolje pliva ili će, pored toga, dobiti još jednu emisiju koja se bazira na poznatima. Mnogi se ne sećaju toga, ali on je karijeru i počeo kao novinar koji je izveštavao o zvezdama iz domaćeg šou-biznisa - dodao je izvor.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: milanmilosevic_official/Instagram

Pogledajte još