PREKINUO NAGAĐANJA: Milan Milošević oglasio se prvi put nakon napuštanja Televizije "Pink" (FOTO)

Pre dva dana kao bomba odjeknula je vest da Milan Milošević napušta Televiziju "Pink" posle pet godina rada na istoj.

Kada je voditelj potvrdio napise, počele su da kruže priče da je Milan u lošim odnosima sa čelnicima ružičaste televizije Milicom i Željkom Mitrovićem.

Kako je Milošević uvek isticao da ima sjajne uslove i da je zadovoljan svojim angažmanom i emisijama koje vodi u okviru rijaliti šou programa "Zadruga", mnoge je ova vest iznenadila.

Nakon brojnih spekulacija da je dobio otkaz i da nije svojom voljom napustio "Pink", četrdesetčetvorogodišnji voditelj odlučio je da stane na put nagađanjima i danas se tim povodom oglasio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i rešio sve nedoumice.

- Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način vama koji me pratite na društvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko 10 miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetine hiljade poruka raznog sadržaja sam dobio od vas, svaki stori koji postavim za nekoliko sati pogleda više od 300.000 ljudi. Sve je to super, drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa Televizijom "Pink" i "Zadrugom" sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo te kompanije i projekta, isključivo mojom odlukom! Razumem da ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emisije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri, ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način. Molim vas da me razumete jer ja nemam nijednu ružnu reč da kažem o bivšim poslodavcima što sam i navodio realno u svakom intervjuu koji sam dao. Prekinuli smo saradnju i svako nastavlja svojim putem bez ikakve svađe, civilizovano potpuno. Hvala vam i nadam se da poštujete moju reč - napisao je Milošević.

Foto: milanmilosevic_official/Instagram
Foto: milanmilosevic_official/Instagram
Foto: milanmilosevic_official/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: milanmilosevic_official/Instagram

Pogledajte još