Kurd Maverick u Budvi

Zahvaljujući remiksu “Pump Up The Jam” i sjajnom singlu “Rub” koji je Pit Tong postavio za "Essential New Tune", Nemac Kurd Maverik je na samom početku svoje karijere obezbedio mesto na listi svetskih producenata i DJ zvezda house muzike.

Na Kurdov muzički stil, kako je jednom prilikom izjavio, najviše su uticali Stivi Vonder, Majkl Džekson, Daft Punk i Coldplay. Singl “Love Sensation” koji je uradio sa Edijem Tonejkom doneo mu je dodatnu popularnost, a 2006. godine u Britaniji ušao je u Top 40. Kurd je zahvaljujući njemu osvojio priznanja i podršku imena poput Roger Sancheza, Deep Disha i mnogih drugih.

Remiksovao je mnoštvo hitova velikih zvezda poput Robija Vilijamsa, Boba Sinklara, Basement Jaxx, a uspeh je zacementirao remiksom “Blue Monday” benda New Order.

Početkom 2010. godine osnovao je izdavačku kuću “Otune” u čijoj produkciji je izbacio i veliki letnji hit “Shine a Light”.

Ulaznice za nastup Kurda Marevicka moći će da se kupe po ceni od 10 eura. Više informacija i rezervacije mogu se dobiti putem telefona 067 47 88 88, kao i putem mejla info@tophill.me.

Pogledajte još