JADNI SU, BEDNI I MIZERNI: Aleksandra Nikolić osula paljbu po Maji Marinković i Filipu Caru (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Specijal" novinar Marko Đedović razgovarao je sa Aleksandrom Nikolić, koja je otkrila detalje odnosa sa Filipom Carem, nakon što ju je ostavio i upustio se u ljubavnu vezu sa Majom Marinković.

- Kako si? Vidi se da ti je teško, ja te dobro poznajem - pitao je Marko.

- Ne znam ni sama. Trudim se da budem dobro, ali ne mogu da jedem, ne mogu da spavam. Jutros sam do 10 sedela sa Bebicom. Jadno se osećam, a ne volim to. Teško mi je kad vidim neke situacije, nije mi lagodno, trudim se da ih izbegavam. Ostavila sam Dejana zbog Filipa. Ne zbog Filipa, ugasile su se emocije prema Dejanu. Došao je Filip, osetila sam energiju, privlačnost, jedva sam čekala da ga vidim, da prošetamo, jedemo zajedno. Čim sam to osetila, raskinula sam. Stvarno sam mu poverovala. On je ubedio sve da je zaljubljen u mene, da me voli. Ušuškano sam se osećala i onda odjednom... On kaže da sam ga gušila, da sam ga smarala za Maju, Milicu. Samo sam mu rekla da ne radi. Kako bi se osećao da je tu Dejan, pa da se stalno peckamo, on kaže da nije isto, da mora da balansira jer je Maja luda. Nema balansiranja. Očigledno je ovo želeo. Da li je ovo momenat rijalitija, ne znam. Pričao mi je da sam imala posebno mesto u njegovom srcu, stvarno sam verovala da može da uspe. Odao mi je utisak da me voli, da neće raditi neke stvari - počela je Aleks.

- Probudila sam se i dobila neki osećaj, kao da sam znala da se nešto dešava. Ulazim u kuću, vidim ga sa Majom. Imam i gađenje i nekako ne mogu da poverujem. Ja ovo nisam zaslužila. On nalazi opravdanja, ali nisam to zaslužila. Ispao je nekorektan prema meni, a i prema sebi. On se kleo da neće nikad biti sa Majom. Jadan je, bedan, mizeran, i on i ona. I na sve to i Jelena Golubović, kao njena rijaliti majka. Ja sam se upustila sa njim u nešto ozbiljno. Stvarno sam verovala da može da uspe. Njegova veza sa Majom je, kako je Miljana rekla, grebanje i j*banje, ali on očigledno voli to. On ima neki kompleks da se dokaže kao muškarac, ne znam zašto. Poremetio ga je klip Janjuša i Maje, pa je odlučio da obeleži teritoriju. Takmičenje - rekla je Nikolićeva.

- Da li si ti onda bila takmičenje sa Dejanom Dragojevićem? - pitao je Đedović.

- Prolazilo mi je kroz glavu. Imala sam razne teorije, čak sam mislila da se dogovorio sa Dalilom. Ne mislim da je takmičenje sa Dejanom, mislim da me je zavoleo, ali ima neki kompleks. Očekivano je da će mi prići, to će se i desiti. Trudiću se da se posvetim sebi. Sa svima ću se družiti, bio to Marko Marković... Znam da mu to smeta. Trudiću se da se družim sa svima, da sebi ulepšam nadolazeći period. Verujem da će prići. I danas je pokušao da stupi u komunikaciju sa mnom. Ušao, ja pitala ko je, ćutao, pa rekao da je on, pa rekao da nema potrebe da mu vraćam parfem koji mi je poklonio. Nisam ga vratila, nego mi je ostao. Pitao me da li može da me pita, ja ćutala, pokrila se. Ali evo u rehabu, mama, ćerka i Fiki. Sad će se i Milica tu uplesti. Ima seks sa Majom, pa ljubi Milicu, zove je da ide sa njima u rehab, tera cirkus. Ja se nadam da neću biti budala i pasti na njegove šlagere. Uvek će isto raditi - dodala je ona.

- Kako komentarišeš Maju u tom odnosu? I dalje je zove Majakita - rekao je Marko.

- Ne voli je, ponižava, teraju jedno drugom inat. Jutros sam sedela u pabu i pričala. Evo, sad da se meni svidi Peca, Maja bi tu uskočila. Ne znam zašto to radi, namerno se meša. Pokušava da me ponizi, a samu sebe je juče ponizila. Postoje ljudi koje nije blam ničega, ona će reći da je takva i smejaće se. Prva je rekla da nikad neće biti sa njim, kako ga je ona odbijala. Jadno je, jadni su. Našla krpa zakrpu, tako bih opisala njihov odnos - rekla je Aleks.

- Mene uvek interesuje, ko ti je neko ko ti je uvek tu, rame za plakanje? - pitao je Đedović.

- Tu je Zorica Marković, Mića je stvarno uvek tu, stane na moju stranu kad vidi da sam u pravu - odgovorila je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još