PROŠLA GODINA BILA JE NAJLEPŠA: Marija Mikić iskreno o ljubavi sa verenikom Jovanom Pantićem, ćerki Đurđi i iznenadnoj trudnoći

Pop pevačica Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić pamtiće 2022. godinu po tome što su postali roditelji devojčice Đurđe, ali i po tome što je Marija samo mesec dana nakon porođaja ponovo ostala u drugom stanju.

Saznanje da će dobiti još jedno dete, i to dečaka, iznenadilo ih je, oduševilo, ali i poremetilo neke takođe lepe i slatke planove.

- Zakazali smo, pa otkazali svadbu. Biće jednog dana, jedne subote - kažu Marija i Jovan uglas, a pevačica nastavlja s obrazloženjem:

- Shvatili smo da je bolje da svadbu napravimo kada ne budemo trudni jer hoćemo da bude prava žurka. Namerno govorim u množini jer on sve trpi, i moje promene raspoloženja i hormone, pa smo nekako zajedno u ovome. Godinu za nama Đurđa je učinila posebnom, ali to je bilo očekivano. Ipak, druga trudnoća je obeležila 2022. godinu, jer se to stvarno desilo iznenada i neočekivano. Prošla godina je bila turbulentna, puna osmeha, promena i najlepša na svetu.

Marija i Jovan uživaju u novogodišnjoj i božićnoj atmosferi. Praznike provode s porodicom i otkrivaju koji im je omiljeni ritual tokom Božića.

- Prva asocijacija na Božić je porodica, ljubav, dom, sloga i osmeh - kaže Marija, ali se Jovan ubacuje s duhovitom opaskom:

- Nađemo se svi na porodičnom ručku pa se posle posvađamo - kaže Jovan kroz smeh i naglašava da se samo šali.

- Svake godine nas je sve više i više, i tome se jako radujem kada se svi okupimo. Položajnik mi je omiljeni običaj na Božić. Kada sam bila mala, trčala sam kod bake da džaram vatru i govorim "koliko varnica toliko parica", ali sada smo to prepustili mlađima - složio se par Mikić-Pantić, koji i od ove godine očekuje samo najbolje.

Sve popularnija pevačica koja puni klubove širom Srbije za 2023. godinu najavljuje album, ali i još jedan veliki, moglo bi se reći, porodični projekat.

- Što se tiče poslovnog života, u ovoj godini će izaći moj album prvenac. Privatno, pored sina kog čekamo selimo se u naš novi dom, zapravo u kuću, i tome se jako radujem jer sam uvek maštala o dvorištu i kući. Jedva čekam da se preselimo - kaže Marija.

Izvor: Alo.rs
Foto: wwwmarijamikiccom/Instagram

Pogledajte još