Zašto je Tom Henks dao 25 dolara jednom paru?

Izgleda je film Leri Kraun, u kome se Tom Henks prihvatio glavne uloge, ali i rediteljske "stolice", jedno od najvećih letnjih razočeranja. Nije mu pomoglo čak ni to što se Tomu u ovoj romantičnoj drami pridružila i Džulija Roberts, a ni to što se radi o priči koja bi trebalo nešto starijima da podigne samopouzdanje da nikad nije kasno kako za obrazovanje, tako ni za ljubav.

Henksa su posebno pogodili napisi u filmskim novinama koji su film "Lari Kraun", pored ostalog, nazvali "bljutavim, promašenim, previše konvencionalnim filmom, koji spašavaju samo poznata imena glumaca i relaksirana hemija koju su podelili".

Da film nije ispunio očekivanja svestan je izgleda i sam Tom Henks koji je otišao dotle da je jednom paru čak i vratio novac za bioskopske ulaznice. Kako se priča u Holivudu, Tomu je jedan par prišao na benzinskoj pumpi i ljubazno mu se požalio da ih "Lari Kraun" uopšte nije impresionirao.

Poznat kao jedan od najljubaznijih holivudskih glumaca, Tom je na pomalo neobičan način to i potvrdio rekavši sledeće:

- Žao mi je što ste se razočarali. Dajte da vam barem vratim novac od bioskopskih ulaznica. Drugi put ćemo se potruditi da bude bolje - kazao je iznenađeni Tom Hanks paru i izvadio iz novčanika 25 dolara koliko koštaju dve ulaznice u SAD.

Film Leri Kraun u domaće bioskope stiže 1. septembra i... pa, šta da vam kažemo, iako je sada pravoslavac, ne znači da će Tom Henks i nama vratiti novac od ulaznica ako se razočaramo.

Pogledajte još