Beck'sperience izložba

Ruke koje se probijaju kroz debeli snop zelenog lasera i okolo mrak. Ogromni video-bimovi i igranje zelenim, plavim i ljubičastim svetlima. Hiljade glava okrenutih ka bini, s rukama uvis. Silueta di-džeja koncentrisanog na posao. Di-džej  gleda ka publici kojoj nema kraja... neke su od slika koje opisuju doživljaj sa Beck’sperience žurki.

Autori fotografija koje smo videli u galeriji "New Moment" su Andrija Kovač, Dejan Živadinović, Peđa Milosavljević i Srđan Veljović.

Andrija Kovač ima 23 godine, završava studije grafičkog dizajna u Novom Sadu, radi u EXIT-u kao dizajner i predvodi tim fotografa. Jedan je od osnivača "Dizajn zone", najposećenije veb zajednice dizajnera i fotografa s ovih prostora. Vlasnik je nekolicine nagrada i priznanja za dizajn i fotografije. Imao je dve samostalne izložbe fotografija u Novom Sadu i nekoliko grupnih, kao i na desetine publikacija.

Peđa Milosavljević rođen je 1969. godine u Beogradu. Završio je Srednju elektrotehničku školu "Nikola Tesla". Već 19 godina se profesionalno bavi fotografijom.

Srđan Veljović rođen je 1968. godine u Beogradu. Član je ULUS-a.

Dejan Živadinović rođen je 1982. godine u Beogradu. Završio je Srednju grafičku školu. Živi u Beogradu i zaposlen je u marketinškoj agenciji "Composite". Već šest godina je profesionalni fotograf.

Slike su opasno dobre, ostavljaju bez daha, ne daju prelepim trenucima žurke da potonu u zaborav i svaki bi ih klaber poželeo u svojoj sobi.

Ova izložba je ujedno najava žurke u EXPO centru, 4. aprila, kada nastupaju "Alter Ego", Efdemin i Jerome Sydenham. Vidimo se tamo. 

Tekst: Nada Veljković
Foto: Marko Risović

Pogledajte još