OMV nagrađuje vernost mušterija

OMV, vodeća naftna i gasna grupacija centralne Evrope, pokrenula je od juče, 1. aprila, na svih 55 benzinskih stanica širom Srbije nagradnu igru "Igraj i osvoji". Nagradna igra, kojom OMV nagrađuje vernost svojih mušterija sa preko 1.800 nagrada, trajaće puna četiri meseca - od 1. aprila do 31. jula. Najsrećniji kupac će na kraju igre kao glavnu nagradu dobiti "škodu superb". Da bi se učestvovalo u igri potrebno je sakupiti pet pečata koji se dobijaju za svakih 15 litara bilo kog goriva sipanog u putničko vozilo ili za 55 litara goriva sipanog u kamione na nekoj od OMV benzinskih stanica u Srbiji. 

Tada se prilikom kupovine na kupon-kartici od prodavca na kasi dobija pečat i "kopija broj 1" fiskalnog računa, kojim se potvrđuje kupovina. Tako popunjen kupon potrebno je zajedno s "kopijom broj 1" fiskalnog računa staviti u kovertu dobijenu na bilo kojoj OMV stanici i ubaciti u jasno obeleženu kutiju, u periodu od 1. aprila do 31. jula, na nekoj od OMV benzinskih stanica. Tokom trajanja igre svakog meseca biće organizovana izvlačenja mesečnih nagrada, gde je glavna nagrada automobili "škoda fabia", kao i krstarenje Nilom za dve osobe. Fond nagradne igre obuhvata preko 1.800 vrednih nagrada. OMV mesečne nagrade izvlače se svakog 5. u mesecu za prethodni mesec, sve do 5. avgusta, kada će biti izvučena i glavna nagrada. Svi kuponi koji nisu osvojili nagrade u mesečnim izvlačenjima učestvuju u izvlačenju glavne nagrade. 

OMV je prisutan na lokalnom tržištu od 2001, sa sedištem u Beogradu. Osnovna delatnost "OMV Srbija d.o.o." je trgovina naftom i naftnim derivatima na 55 benzinskih pumpi u Srbiji, s tržišnim učešćem od devet odsto.

("Pregled")

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.