NE BIH VOLELA DA RODIM NJEGOVO DETE: Aleksandra Nikolić progovorila o potencijalnoj trudnoći sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Aleksandri Nikolić.

- Šta ćeš ako si trudna sa Carem? - glasilo je pitanje.

- Ne smatram da mogu tako lako da ostanem trudna zbog policističnih jajnika. Smatram da ne može tako lako da mi se desi. Nismo pazili, ali ne želim da razmišljam, jer nisam trudna - rekla je Aleks.

- Ceo dan se žališ da ti je muka - rekao je Tanasijević.

- Da nije već pukao vodenjak - dobacio je Filip Car.

- Ne znam šta ću, ali nisam, ne znam - rekla je Nikolićeva.

- Imao sam već te situacije, Sanji Stanković stomak do zuba - smejao se Filip.

- Mene je sramota da radim testove, mislim da će sve biti u redu. Ne znam šta bih ako sam trudna, ali ne bih volela da mu rodim dete. Neće se to desiti još dugo, dugo - rekla je Aleks.

- Ona je jednom rekla da je pogrešila u pitnaju trudnoće i da se jako kaje jer je uradila neke stvari. Ukoliko se desi, verujem da ćemo se dogovarati šta ćemo. Nisam neki vernik, ali bi me bilo strah Boga kad bih rekao nekome da neki život... Dogovorili bismo se ko bi kad čuvao, ja jedva čekam i ne bežim od toga. To je jedina stvar koja će mi promeniti život, ali nisu ove žene što se mene tiče još spremne. Samo mi još fali dete u "Zadruzi", to mi fali u rijaliti stažu i da me neko prebije i da polno opštim sa Brendonom ili Necom - rekao je Car.

- Što se tiče Filipa, joj Bože moj, nema, evo pričamo da je hipotetički tako, nema on ništa sa tim. Sve je na meni i ja odlučujem - rekla je Aleksandra.

- Kako nemam, je l' ti drvo napravilo dete - iznervirao se Filip.

- Tebi je astrološkinja pogodila mnoge stvari, rekla je da ćeš ove godine dobiti dete - rekao je Tanasijević.

- Imam osećaj da nikad neću postati mama - rekla je Aleks.

- Tad bi se ona i ja pomirili jedino, samo kad bi se to desilo. A šta onda sa Lemurčinom, vidi Lemuricu, bila bi dobra dadilja - rekao je Car.

- Nije ni vreme ni mesto za decu i trudnoću, smatram da bi ga dete promenilo, ali sa nekom mirnom, nevinom ženom. Ovako je nemoguće, ja ne verujem - rekla je Nikolićeva.

- Dete bi ih sigurno ujedinilo. Ona je ljuta i povređena što je normalno. Rekla mi je da nije sigurna jer je rano pričati o tome. Nisam ništa loše shvatila, nije ona uporedila njih dvojicu, ali ponašanje sa devojkama je slično. Kad smo Mikica, ja i on popili, bio je iskren i meni se sviđa jer je on baraba. Ako se to daj Bože desi, videćemo - rekla je Zorica Marković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još