DRAMA U BELOJ KUĆI: Miljana Kulić zabranila Ivanu Marinkoviću da viđa sina Željka (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Miljani Kulić.

- Da li te je malo povredilo to što je Ivan Marinković napisao pogrešan datum rođenja vašeg sina Željka? - glasilo je pitanje.

- Naravno da jeste, iako znam da se sprdao. Želeo je da me ponizi po ko zna koji put. Smatram da je znao, ali dobro... Odvratno je to što je uradio iako će se on vaditi. U šoku sam bila kada sam to videla, nije mi bilo dobro... Samo mi je ta slika u glavi da je napisao drugi datum. Odvratno! Kada Željko to jednog dana vidi, ko zna kako će da se oseća - govorila je Miljana.

- Šta da kažem posle ovoga svega... Ja sam se u svim tim igricama sprdao, čak i kada je bilo pitanje koliko je imala Miljana najviše kila, ja sam se sprdao, rekao 142 - rekao je Ivan.

- Možeš da se sprdaš sa mnom, sa mojom kilažom, ali ne i sa detetom - prekinula ga je Kulićeva.

- Tražiš od drugih da ćute dok govoriš, a mene prekidaš. Mogu ja da budem i bezobrazniji... Ono što si ti radila svih ovih godina u rijalitijima, mnogo je veća sramota - urlao je Marinković.

- Ne možeš da se pereš preko mene, ti imaš 48 godina u du*etu, a meni kažeš nešto, koja sam dete od 28 - vikala je Miljana.

- Jeste možda bila neumesna šala, ali je bila šala... Ne znam šta se dereš ovde, da se nisi posvađala sa Zolom? - viknuo je Ivan.

- E, nema više ni Željka, ni viđanja! Zbog ovakvog ponašanja nema više nećeš da ga viđaš! Nema više viđanja Željka i kraj! Sve je ovo radio namerno jer nije mogao da trpi osudu javnosti, znala sam ja ovo od starta! - vikala je Kulićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još