NAPLATILA SAM SVOJE TELO: Milica Dabović progovorila o brzoj zaradi na OnlyFans

Milica Dabović je u godini za nama otkrila novi način zarade. Prijavila se na platformi za odrasle i od pretplate korisnika odlično zaradila. OnlyFans joj je doneo finansijsku sigurnost.

- Poptuno je smešno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. OnlyFans je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali. Videćemo dokle će to da traje - rekla je Milica.

Kako tvrdi, nekadašnja košarkašica ne obraća previše pažnju na negativne komentare, čak ni na kritike da je na skandalozan način čestitala Božić. Podsećanja radi, Dabovićeva je čestitala praznik snimajući se u haljini bez brushaltera, a grudi samo što joj nisu ispale iz nje.

Ovaj njen potez razbesneo je mnoge njene pratioce na mrežama, te su joj pisali u komentarima: "Nema dalje stavrno", "Jako religiozno nema šta", "Kako te nje sramota da tako čestitaš najradosniji praznik", "Sramota je ovo što radiš"...

- Čestitala sam Božić na način na koji se osećam moćno i seksepilno, zdravo, ženstveno, voljeno... Nisam pokazala ništa što bi druge uvredilo, svako gleda to svojim očima - rekla je Dabovićeva i dodala da uživa veliku podršku porodice, ali i mnogih muškaraca koji su oduševljeni njenim telom.

- Samo sam iskoristila lepo i zdravo, naplatila sam svoje telo koje nosim sa stilom i ne stidim se ničega - rekla je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još