ODBACILI SU ME KAO NEKO KUČENCE: Milena Ćeranić progovorila o nestanku sa muzičke scene

Pevačicu Milenu Ćeranić javnost je upoznala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" gde je pridobila srca mnogih gledalaca, što se videlo po broju sms poruka koje su je u takmičenju održavale skoro do samog kraja.

Njenu karijeru beleži i veza sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a romansa im je pukla nakon rijaliti programa "Farma" gde su zajedno učestvovali. Raskinula je vezu i prekinula ugovor i saradnju sa Grand produkcijom, a dugo vremena joj je trebalo da smogne snagu i progovori o teškim situacijama koje su je snašle sa svega 23 godine.

- Odbacili su me kao neko kučence i to ne zato što nisam valjala nego zato što sam bila svoja. Doživela sam veliku torturu. Današnji klinci ne znaju kako je to biti linčovan. Tada nisam imala mogućnost da kažem šta sam želela, a sada imamo društvene mreže. To je velika prednost jer svako može da izrazi svoje mišljenje - ispričala je ona i priznala da je nakon rijalitija morala da potraži stručnu pomoć.

Milena se povukla iz javnog života, ali se pevanja nije odrekla. Mnoge zanima da li uskoro planira da stane na ludi kamen, a ona je nedavno rekla:

- Svadba mi nije bitna, bitno mi je da budem srećna, radosna i da uživam u svakom trenutku života.

Jedna je od retkih je koja nije radila estetske intervencije i korekcije iako ima 36 godina.

- Sve je na meni prirodno, osim trepavica. Skoro sam počela da ih stavljam i to je jedino veštačko što sam dozvolila da bude na meni. To mi je u u redu, jer je neophodno za scenu - zaključila je ona, prenosi "Hello".

Izvor: Blic.rs/Hello!
Foto: ceranicmilena/Instagram

Pogledajte još