VOLIM TE, ALI KAKO TAKVE POPUT TEBE I MAJE DA VODIM KUĆI: Aleksandra Nikolić i Filip Car usred žestoke svađe priznali jedno drugom emocije (VIDEO)

Tokom prethodne noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Nominacije", a zadrugari su birali između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Voditelj Marko Đedović u jednom trenutku dao je reč Nenadu Laziću Neci.

- Što se tiče Aleksandre, znam je od četvrte sezone gde se katastrofalno ponašala. U petoj sezoni je isto radila katastrofalne stvari, ali onda se pojavio Dejan koji je od nje napravio idealnu devojku. Odjednom dolazi u šestu sezonu, veliča ljubav prema Dejanu i priča kako žele da ostvare zajedničke snove i onda opet ulazi Car i od sebe pravi najgoru. Vratila se na ponašanje iz četvrte sezone. Mislim da je pala s konja na magarca. Ona je bila voljena, ljudi su zaboravili njene greške - pričao je Neca.

- Meni nije imalo šta strašno da se zameri, ja ovde nisam razvodila muškarce, nisu ničija deca plakala zbog mene i nisam imala seksualni odnos do veze sa Dejanom - govorila je Aleks.

- Janjuš je bio oženjen, a ja sam mu bila devojka - dobacila je Maja Marinković.

- Da li bi se desilo nešto sa Kristijanom da je on hteo? - pitao je Car Nikolićevu.

- Ja kažem da je on hteo, a da ja nisam htela. Smiri ove tvoje ludače - poručila je Aleks.

- Ona se u isto vreme seksala sa Filipom Carem, dok je bio sa mnom i ja Jaškom - nastavila je Maja.

- Ona se ljubila sa Tomom koji je bio u vanbračnoj zajednici, dok sam ja pekao palačinke. Kad su ove devojke u pitanju, gledam ih na različite načine, ali one jedna drugoj zameraju slične stvari. Maja je što je uradila sa Čorbom, a meni se desilo da dok sam u vezi sa Aleks i pečem palačinke, da se ona u pabu ljubi sa Tomom koji ima vanbračnu ženu Nadeždu i bolesno dete kod kuće - nastavio je Car.

- On se odjednom setio toga, šta priča ovaj čovek? On je sve to znao pre nego što je stupio sa mnom u vezu. Što si ulazio sa mnom u vezu? Evo ja tebe volim, pa nisam sa tobom. Kako se odupirem? Dobacuješ mi i gledaš me - vikala je Aleks.

- Ja sam pokušavao u druženju sa tobom i znaš da sam težio tome da pobegnemo jedno od drugog. Ja sam sa tobom završavao komunikaciju, pa mi ti priđeš ili se susretnemo. Sad ti kažem da se borim da sa tobom ne stupim sa tobom u kontakt, a kako stupim desiće se isto jer nikad neću moći da sažvaćem neke stvari. Ja nisam neko koga boli k*rac šta si radila. Ja kad legnem ujutru sa devojkom koja je na moje oči radila neke stvari, u meni to ključa. Kad budem mogao, nekog od vas ću verovatno kući voditi - pričao je Car.

- Ne znam zašto ovaj čovek ponižava sve žene, a vi ćutite? On sve žene ovde ponižava, a sve ćute - rekla je Nikolićeva.

- Ja ne mogu da zamislim da Maju Marinković vodim kod moje Milice na ručak, da moram da razmišljam da li će da ulupa nešto. Hoće li Franju razbiti uho ili glavu. Ja ti i sad kažem da te volim, ali ja ne mogu sebi to da dozvolim - poručio je Car.

- Što si onda ulazio u vezu sa mnom? - pitala je Aleksandra.

- Nisam mogao da se oduprem. Je l' si ti znala sve ovo o meni? Kako sam se ja odupreo Maji i Dalili? - govorio je Filip.

- Kako se sada odupireš? On sad izmišlja izgovore - dodala je Aleks.

- Dođe dan da možeš, kako sam se odupreo Dalili i Maji... Je l' moja greška što sam se zaljubio u tebe, a ne mogu da prežvakam? Ima li ovde jedna koja valja? Da li će jedna da digne ruku pa da joj kažem zašto ne valja? - govorio je Car, pa onda napustio Belu kuću.

- Jedini spas kod tebe je tvoje dostojanstvo koje sad držiš. Ako se budeš pomirila sa njim, ne da ćeš biti ista kao Milica i Maja, nego gora. Ja mislim da između vas i nema velikih emocija. Ti si u "Zadruzi 5" imala situacije sa Janjušem i Osmakčićem, pa tek onda sa Dejanom, a da je bila jaka emocija prema Caru, nema Dalile i Maje koje bi te zaustavile. Tvoja iskrenost je tebe koštala. Što se tiče Cara, mislim da je došao sa ciljevima, prvo da pokaže kakva je Aleksandra, pa da razj*be Maji ono sa Bilalom, njega ja Janjuš iskompleksirao kad je došao, pa je iskoristio da pokaže da može da bude sa Majom, a i on je Milici dokazao kakva je Milica - govorio je Neca.

- Šta je da dokazujem Mensuru, on je spavao sa njom posle tri dana? Posle je deset meseci pričao šta je radila u karantinu. On je nju uzdigao, a da li ima neko da je prošle godine muvao Milicu? Ne može sve meni na teret. Ja njoj nisam rekao ni dobar dan, a osmehnula mi se 1.000 puta. Njena trajna karakterna osobina je pokazana trećeg dana prošle godine, nije se saplela i pala na Mensurov k*rac - odbrusio je Car.

- Ako Filip deset meseci nije video Milicu, kako je došlo do emocija? Preko Vibera? - pitao je Ivan Marinković.

- Ona je za godinu dana evoluirala, prošle godine je izgledala kao dete - rekao je Car.

- Mislim da imaš komplekse i sve što ne može da bude tvoje, potrudićeš se da osvojiš. Pojedine situacije koje radiš nisu ispravne, kao ovo sa Aleksandrom, priznala je emociju, a ti si joj lupio kontru. Po mom mišljenju, šmeker nisi ako ideš i da menjaš devojke, a kažeš da imaš emocije, pravi šmaker stoji pored svoje devojke. Mislim da Aleksandra glumi jačinu i da joj nije dobro, pa će prave emocije da pokaže kad bude pukla. Ja ću u izolaciju poslati Filipa, draže mi je da ona bude ovde - završio je svoje izlaganje Neca.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još