KADA JE OTAC UMRO, NAMA JE SVANULO: Potresna ispovest Milana Miloševića o teškom detinjstvu i odrastanju

Voditelj Milan Milošević nedavno je dao otkaz na "Pinku", nakon višegodišnjeg poslovnog angažmana, a sad je otkrio niz privatnih detalja kojih se nerado seća, te se osvrnuo na fenomen društvenih mreža.

Odrastanje mu je, kako je Milošević istakao, bilo veoma teško.

- Puka sirotinja, nasilje, agresija, strah, krv, paljenje, lomljava - to je moje detinjstvo. Kako se približi 19. decembar, pa sve do svetog Jovana, 20. janura, tih mesec dana, svaki Božić, slava sve bi nam preselo. Gde je slavlje tu je alkohol, otac i stariji brat kad bi se napili, svaki put bi izbila tuča i haos, majka i ja bismo otišli da spavamo kod komšinice, sutradan bi se pravili kao da se ništa nije desilo i tako iz dana u dan. Kad je otac umro, Bog da mu dušu prosti, nama je svanulo - rekao je Milan.

Četrdesetčetvorogodišnji voditelj priznao je da su mu nudili ugovoreni brak, što ga je šokiralo u 21. veku, i da je na nepristojne ponude i eksplicitne snimke i fotografije odavno oguglao.

- Pun mi je inboks polnih organa, muških i ženskih, golih grudi i zadnjica, stopala, ja kažem što meni šaljete stopala, šaljite Ognjenu Amidžiću, pomešali ste me s njim - rekao je Milošević, i otkrio da ima u planu da objavi knjigu.

Izvor: Republika.rs
Foto: milanmilosevic_official/Instagram

Pogledajte još