ZDRAVA SAM, ALI AKO MI OTKUCA BIOLOŠKI SAT, USVOJIĆU DETE: Stanija Dobrojević progovorila o braku i potomstvu

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević danas je ugostila ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal" u svom domu u Rumi.

Starleta je tokom razgovora ispričala i zbog čega još uvek neće da otkrije pravi razlog raskida sa Markom Markovićem.

- Mislim da postoji sudbina, nije se niko treći umešao, kad budem imala dozvolu sa njegove strane, možda ispričam, sad u ovo vreme je trebalo da imam bebe, kad smo raskinuli, to je bila katastrofa. Meni je vreme za porodicu, a život mi je inače idealan. Uživam istinski u životu, pa se nadam da će doći i taj pravi - rekla je Stanija.

Voditelj Nemanja Vujičić upitao je Staniju da li bi usvojila dete.

- Da, zašto da ne, ali zdrava sam, prava sam, mogu da imam svoju decu. Ali ne žurim da nekog upoznam zato što mi svi govore da je pravo vreme. Ako dođe pravo vreme za pet, deset godina, pa mi do tad otkuca taj biološki sat, mogu da usvojim bebu, zašto da ne. Bio bi greh da se ne nasledi ovaj duh, lepota, telo, karakter - rekla je Dobrojevićeva.

Atraktivna crnka je potom ispričala da je ceo svoj dom sama uredila, ali o ceni opremanja istog, nije htela da govori.

- Sve je bila moja zamisao, mnoge stvari ne mogu da se nabave u Srbiji. Uložila sam mnogo, dobila sam minimalno i za reklamu, da se ne zanose naše javne ličnosti, da sam dobila besplatno, jer neki ljudi me zovu i pitaju. Ja sam neke stvari radila na kompenzaciju, ali je minimalno.

Bivša zadrugarka otkrila je da ne želi da se budući suprug useli u kuću koja je njena:

- Ne želim da mi se niko "uda" ovde, ovo je moj devojački dom, tu su mi mama, brat, baka i deka. Ja Srbiju volim, ovo je moja zemlja, ali udajem se dalje. Hoću da mi na venčanju budu Ceca, Prijovićka i Sloba, da mi peva za prvi ples "Ptico moja, beli labude", samo da vidim koliko to košta.

Stanija je dodala i da joj brak nije primaran, već samo deca i ljubav.

- Nije mi brak prioritet, vidim žene kako pate u njima, ja samo želim sreću u ljubavi i da se ostvarim u ulozi majke, jedino to još nisam iskusila u životu - zaključila je pobednica "Farme 6".

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još